2777
2789
عنوان

کادو با بوی ادکلن

176 بازدید | 15 پست

اگه کسی به شما شال کادو بده و اون شال بوی ادکلن بهت شما شک نمیکنین که اون قبلا استفاده شده؟

بخاطر خوشگلی زیاد ممنوع التصویر شدم😇 میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستین🌹🌹

نه من خودم بخوام کاذوبدم بهش ادکلن میزنم درثانی شال استفاده شده قشنگ مشخصه

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا من خودم میخوام یه وقتی ی کادویی چیزی بدم تو جعبه کادوعه شاید یکم عطر بزنم ک شیک تر بشه

میشه لطفا برای شادی روح مادر بزرگ و پدربزرگم صلوات بفرستین🙂🤍اگه فرستادی ممنون میشم بهم بگی🌱

نه

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

☆ نه عزیزم

تو بعضی از شال و روسری فروشبا عطر و اسانس خوشبو کننده پخش میشه کلا روسری شالاشون بو میگیره

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

بعضی مغازه ها اینجورین فقط ادکلن میزنن ب جنس 

من ی کلاف خریدم بو ادکلن میدادن 

بعدا فهمیدم طرف کلی اسپری میزده هوا خوش بو بشه

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .