2777
2789

اگه شیر خودت رو میخوره ، خودتم چیزای ملین بخور 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با روغن زیتون هم شکمش رو ماساژ بده

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

تاپیکو زدی و رفتی؟؟ 

ببین اگه بچه شیرخشک میخوره و یبوستشم از اول بوده و دایمی هست ، شیرخشکشو عوض کن ببلاک کامفورت براش بخر. مشکل بچه من با این حل شد 

اما اگه شیر خودتو میخوره ، خودتم چیزای ملین بخور و دیگه اینکه ترنجبین رو امتحان کن 

تاپیکو زدی و رفتی؟؟  ببین اگه بچه شیرخشک میخوره و یبوستشم از اول بوده و دایمی هست ، شیرخشکشو ع ...

ممنونم عزیزم بله شیر خودمو میخوره 

نه نرفتم بچه گریه میکنه بیتابه درگیرشم

ممنونم عزیزم بله شیر خودمو میخوره  نه نرفتم بچه گریه میکنه بیتابه درگیرشم

ای بابا.. امیدوارم مشکلش زودتر حل بشه 

ترنجبین ضرری نداره امتحانش کن 

دستورشم از عطاری بپرس من یادم رفته! بهشم بگو برای نوزاده