2777
2789

سلام خانوما من یه هفته ست بصورت نقطه ای خارش داشتم قسمت واژن 

امروز واژنم درد میکنه و تیر میکشه ،دلیلش چیه؟ اومدم خونه مادرم آب دسشویی بشدت سزد هست امکانش هست ربطی ب آب داشته باشه یا عفونت گرفتم 

ترشح هام فرقی نکرده شیری رنگ هست 

خیلی استرس دارم لطفا راهنمایی کنید 

۱۶هفتمه دوقلو دارم و تا هفته دیگ ک برم پیش دکتر مشکلی پیش نمیاد؟ زنگ میزنم دکترم جواب نمیده 

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

حتما حتما با دکترت تماس بگیر. ربطی به آب نداره

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما حتما با دکترت تماس بگیر. ربطی به آب نداره

وای استرسم بیشتر شد یعنی از چیه؟

عزیزم نگران نباش من تجربه بارداری نداشتم ک کمکت کنم 

ولی میشه بپرسم دکتر رفتید ک دو قلو باردارید؟

برا منم دعا کن دوست دارم مادر بشم اونم دوقلو‌

میشه برا خوشبختم صلوات بفرستید این نوشته ها پایین رو پاک نکردم که یادم بمونه امروز ۱۴۰۲/۴/۱۱ خبر خوش بارداریم بود ، برا همه منتظران دعا میکنم خدا حاجت رواشون کنه ، برا تو دلیم برا سلامتیش صلوات بفرستید . تیکر بارداری واسه دلخوشیم زدم از امروز ۱۴۰۲/۲/۲۴ منتظر معجزه خداوند هستم برام دعا کنید خداوند ب منم فرزندانی سالم و صالح عطا کنه خدایا من خیلی جاها الوعده وفا کردم ، تو گفتی ی قدم بیام تو ده قدم میای، اما انکار من ده قدم هم بیشتر اومدم پس تو کجایی خدای من 
درد واژن رو شنیدم یه عده داشتن ولی واقعیت علتشو نمیدونم  ولی درد واژن تو بارداری هست

واقعا؟ خداکنه عفونت نباشه فقط

عزیزم شما که دو قلو داری به دکتر بگو شرایطتت عادی نیست 

یعنی چی جواب نمیده 

پول ویزیت میدی بهش ، قراره زیر دستش عمل کنی ، خانوم ناز می‌کنه ؟!! 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

وای استرسم بیشتر شد یعنی از چیه؟

من نمیدونم از چی هست.ولی چون باردار هستی اون هم دوقلو باید نسبت به تغییرات بدنت خیلی بیشتر حساس باشی. خواهشا درمان خانگی هم نکن. یه زنگ بزن دکترت خیال خودت و راحت کن

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
عزیزم با آب سرد اصلا خودتو نشور عفونت شدید میاره آب گرم بریز تو آفتابه ببر دستشویی خودتم خشک کن منم ...

نمیدونسم اینو 

دیگ از سرشب با اب گرم شستشو میدم میترسم اتفاقی بیفته