2777
2789
عنوان

بهم چند روز پیش پیشنهاد داد من تازه جدا شدم چیکار کنم؟؟+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2619 بازدید | 100 پست
بنظر من بچسب به همین چون دقیقا من خودمم عین تو بودم ۸ سال عاشق هم بودیم ولی از نظر اخلاقی اصلا باهم ...

میخوام اینکارو بکنم ولی دلم...نمیدونم عذاب وجدان دارم یه هفتس جدا شدم برم با کسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مورد خوبیه بنظرم مهم فقط اخلاقه بیشتر درموردش فکر کن

دقیقا من بهش گفتم دوست پسر قبلیمو من اذیت میکردم گفت مشکل از اونه چرا منو تا حالا اذیت نکردی اینهمه دوست بودیم باهم😅

میخوام اینکارو بکنم ولی دلم...نمیدونم عذاب وجدان دارم یه هفتس جدا شدم برم با کسی

من ۴ ماه عزا داری کردم بعد جدایی خیلی برام سخت بود ولی واقعا از نظر اخلاقی باهم جور نبودیم الان یکسال و نیمه از جدایمون میگذره خداروشکر میکنم که تموم شد کاش زودتر تموم میکردم باهاش

توم چند روز اول سخته بگذره حتی یادت نمیاد اون کی بوده

دقیقا من بهش گفتم دوست پسر قبلیمو من اذیت میکردم گفت مشکل از اونه چرا منو تا حالا اذیت نکردی اینهمه ...

بنظرم باهاش آینده خوبی داری اگر کاملا آدم قبلی زندگیتو فراموش کنی اشتباه من رو نکن من بعد ۸ سال رابطه بهت میگم اون آدم اگر مال زندگی تو بود میموند با هر اخلاقی و شرایطی 

من ۴ ماه عزا داری کردم بعد جدایی خیلی برام سخت بود ولی واقعا از نظر اخلاقی باهم جور نبودیم الان یکسا ...

همه شهر باهم بودیم همش خاطرس🙁حتی من احمقیت کردم باهاش رابطه داشتم 

این همکلاسیم میدونه و گفته عیب نداره من عاشقتمو اینا حتی گفنه تا ازدواج دستتم نمیگیرم و...

من خودم اوایل خیلی چیزا برام مهم بود ولی بعد این تجربه فهمیدم طرف مقابل فقط باید اخلاق داشته باشه همین

اگه میدونی اخلاقش خوبه میتونی باهاش اوکی بشی تو انتخابت شک نکن

من لیسانس روانشناسی دارم با استادام وقتی حرف میزدم میگفتن اخلاق طرف باید اوکی باشه بدم میومد میگفتم نه عشق مهمه عشق همه چیو درست میکنه ولی فقط ۸ سال عمرم هدر رفت خیلی خواستگارای خوبی داشتم بخاطرش رد کردم 😓

من ۴ ماه عزا داری کردم بعد جدایی خیلی برام سخت بود ولی واقعا از نظر اخلاقی باهم جور نبودیم الان یکسا ...

خوبه ۴ ماه من بعد ۸ سال دوسال تمام گریه کردم مشاور رفتم نابود شدم نمیتونستم حتی به کسی فکر کنم فقط اونو میخاستم اما یهویی آدمی وارد زندگیم شد که همچی تغییر کرد و بعد دوسال گریه و ماتم فهمیدم اشتباه کردم حیف روزای خوبم که تلف شد

همه شهر باهم بودیم همش خاطرس🙁حتی من احمقیت کردم باهاش رابطه داشتم  این همکلاسیم میدونه و گفته ...

من پسرخالم بود فامیل بودیم اوایل تو مهمونی میدیدمش دیونه میشدم ولی انقد دیدم حتی میرفتم اتاق یا دستشویی گریه میکردم

ولی خداروشکر دیگ عادی شد برام همه چی

همه شهر باهم بودیم همش خاطرس🙁حتی من احمقیت کردم باهاش رابطه داشتم  این همکلاسیم میدونه و گفته ...

عزیزدلم اصلا رابطه داشتن تو حماقت نبود و با این حرفا خودتو اذیت نکن یه تایمی یه انتخابی کردی و بعد متوجه شدید اشتباهه از زندگیت لذت ببر و دیکه درمورد رابطه قبلی با این آقا صحبت نکن بنظرم همچیو فراموش کن 

خوبه ۴ ماه من بعد ۸ سال دوسال تمام گریه کردم مشاور رفتم نابود شدم نمیتونستم حتی به کسی فکر کنم فقط ا ...

خداروشکر که بلاخره راهتو پیدا کردی عزیزم دعا کن خدا یه مورد خیلی خوب وارد زندگی منم کنه

عزیزدلم اصلا رابطه داشتن تو حماقت نبود و با این حرفا خودتو اذیت نکن یه تایمی یه انتخابی کردی و بعد م ...

صحبت کردم اوایل که حسشو نمیدونستم تا ناراحت بودم میپرسید چی شده منم میگفتم😅