2777
2789
عنوان

بهم چند روز پیش پیشنهاد داد من تازه جدا شدم چیکار کنم؟؟+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 2619 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه کمکم کنین😢

اره میشه...

اگه موردپسندت هست و میتونی ب عنوان همسر دوستش داشته باشی قبول کن⚘

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
نهه اینجا منظورش منم😶چون دوست بودیم نمیخواست دوستی عادیمون خراب بشه روش نمیشد بگه با منه

اهان اهان 🙈😁

خو مبااارکه

1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم

اره میشه... اگه موردپسندت هست و میتونی ب عنوان همسر دوستش داشته باشی قبول کن⚘

مورد پسند که اخلاقش عااالیه منو میزاره رو چشماش زرنگم هست همه چیشم خوبه از نظر مالی و اینا ولی دلم چی:)برم باهاش باید عشقمو فراموش کنم

مورد پسند که اخلاقش عااالیه منو میزاره رو چشماش زرنگم هست همه چیشم خوبه از نظر مالی و اینا ولی دلم چ ...

اره خب وقتی میگی باهم اوکی نبودید پس فراموشش کن

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
ببین همو درک نمیکردیم اصلا و اینکه منو عصبی میکرد چون حرفمو نمیفهمید دعوا میشد حرمتا ریخته بود تصمیم ...

عزیزدلم منطقی باش وارد رابطه بچگانه نشو که مدام قهر و ناراحتی باشه وارد رابطه ای شو که بهت آرامش بده باعث پیشرفت تو بشه و طرفت تلاش کنه برای تغییر چون اگر اون واقعا دوستت داشت نمیزاشت به اینجا برسه

بنظر من بچسب به همین چون دقیقا من خودمم عین تو بودم ۸ سال عاشق هم بودیم ولی از نظر اخلاقی اصلا باهم جور نبودیم تا حرف میزدیم دعوامون میشد اخرم جدا شدیم

بنظر من اخلاق از عشق هم مهمتره وارد رابطه بشی با این دیگ قبلی یادت میره😉

وویییی چ باحال اعتراف کرده اگ‌ ازش خوشت میاد باهاش اوکی شو

خیلی احساسیه از قبلم میدونستم و الان فهمیدم خیلی عاشقه کلی چیزای بد درمورد خودم بهش گفتم ک لازم بود بدونه ذره ای براش مهم نبود در مورد سنم من هی گیر میدم اون میگه قربونت بشم یه سال چیزی نیست و..