2777
2789

واقعا این همه کاربر بلاخره چندتا پیدا میشن که دوره کاشت رفته باشن.من سرمایه کمی دارم نمیخوام الکی به کاری بزنم که بدونم خوب نیست.میشه راهنمایی کنین که کاشت ناخن سخته یاد گرفتنش یا نه؟ و اینکه الان مشغول به کار هستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل اگه سرمایت کمه کاشت ناخن نرو چون خیلی کار پر هزینه ایه سود خالصشم چیز قابل توجهی نیست

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
خودتون دیگه کار نمیکنین؟ یادگیریش سخته؟

نه کار نمیکنم من درامدمخوب بود تو کارمم دیگه جاافتاده بودم ولی به دلایل دیگه ای ول کردم ، نه سخا نیست ولی تمرین میخاد تقریبا یه ماهه یاد میگیری با تمرین

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
نه کار نمیکنم من درامدمخوب بود تو کارمم دیگه جاافتاده بودم ولی به دلایل دیگه ای ول کردم ، نه سخا نیس ...

میدونی کمی لرزش دست دارم و دستام عرق میکنه میترسم مشکل ساز شه یا یاد نگیرم

میدونی کمی لرزش دست دارم و دستام عرق میکنه میترسم مشکل ساز شه یا یاد نگیرم

لرزش دست ک مشگلی برا کاشت نداره توی طراحی مشکل ساز میشه ، عرق دستم ممکنه ک مشتری حساب باشه دوست نداشته باشه مجبور باشی دستکش بپوشی ک اونم کلافه کننده میشه برات