2777
2789
عنوان

کسایی که همسرتون روهم دوسدارین هم ندارین یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 100 پست
بمیرم برات خدا به دادت برسه 😢از خدا میخوام به دلت آرامش بده 

خداااااااا نکنه! این چه حرفیه گلم

ممنون از دعای قشنگت عزیزم،الهی آمین

ما خانوما قوی تر از این حرفاییم،خودت که خانومی ،میدونی دیگه🙂

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من که کلا از مرحله پرته! حلقه دستم باشه یا نباشه، دوسش داشته باشم یا نداشته باشم،کنارش باشم یا ...

خیلی امشب دلم گرفته بود برای شما و استارتر موقع گوش دادن دعای کمیل از فانی تو تاریکی شب دعا کردم هنوزم دعا پخشه🥲.امیدوارم هرچی خیره براتون پیش بیاد.برای من هم لطفا دعاکنید.ممنونم❤️

خیلی امشب دلم گرفته بود برای شما و استارتر موقع گوش دادن دعای کمیل از فانی تو تاریکی شب دعا کردم هنو ...

الهی قربونت برم عزیزدلم که انقدر مهربونی! واقعا دعا خوشحالم میکنه،الهی خدا دلت رو شاد کنه گلم

چشم،حتما دعا میکنم🌹❤️

الهی قربونت برم عزیزدلم که انقدر مهربونی! واقعا دعا خوشحالم میکنه،الهی خدا دلت رو شاد کنه گلم چشم،ح ...

خدا نکنه.سلامت باشین🥲❤️❤️❤️

امیدوارم خدا کمک تون کنه جدا بشید.مطمئنم میتونی...

خدا نکنه.سلامت باشین🥲❤️❤️❤️ امیدوارم خدا کمک تون کنه جدا بشید.مطمئنم میتونی...

دعا کن هرچی صلاحمه پیش بیاد عزیزم،شاید جدایی صلاحم نباشه گلم❤️🌹