2777
2789

سلام .

کسی هست قبلا جواب نمیتونسته بده در مقابل خانواده شوهر یا  کسی ک اذیتش میکرده 

اما الان میتونه  جواب بده ...

من کلا شوهرمم گفته هر کسی حرفی بهت  زد  برای اذیت  کردنت  خودت جوابشونو بده اما  من اصلا حرفی ب ذهنم نمیرسه که بگم اون لحظه ...

۲۹سالمه تا حالا با کسی  رک  حرف نزدم

ذاتم خیلی مهربون و دلرحم و بیش از حد ساده هستم  ...اما  حرفا و منظوراشون رو میفهمم...

جدیدا  وسواس  فکری گرفتم انقدر  توی ذهنم در موردشون و حراف و تیکه هاشون فکر میکنم ک مثل جنازه  میفتم یه گوشه چون  کل انرژیم میره و  مریض و بی حال میشم‌....

تو رو خدا   کمکم کنین حااااااااالم بده  

خیلیم حالم بده 

منم مث تو بودم ولی الان قشنگ جوابشونو میدم 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین دو حالت بیشتر نداره 

یک اینکه برای اینکه روح و روان خودت در ارامش باشه بیخیاا مضخرفاتشون بشی و نشنیده بگیری 

دو اینکه برای اینکه جوابشونو بدی اول روح خودتو ازار میدی و خسته میکنی 

اگ راه دومو انتخاب میکنی باید تمرین کنی ب مرور زمان درسته قورتشون میدی 

خانم عصبی ولی منطقی😎🤟🏼 

شوهر منم مث تو معذرت میخوام لاله بجاش من چند متر زبون دارم ولی بوده که مادرشوهر دعوای شدید باهام کرده جلو شوهرم ک شوهرم چیزی بهش نگفته منم نگفتم حتی گریه هم کردم الانم یادم میاد ناراحت میشم البته الان با هم خوبیم تا چندروز من نمیرفتم خونه مادر شوهرم خودش اومد ک دیگ خوب شدیم