2777
2789
عنوان

کودک همسری و ازدواج قبلیم شوهرم

344 بازدید | 4 پست

همسرم با ی دختر ۱۳ ساله در گذشته ازدواج کرده سن خودشم کم بوده اما اینجور که من تحقیقات کردم و حرفایی خودش این دختر اختلاف فرهنگی داشتن دوست پسر داشته و کلا بچه بوده زندگی در همون سال اول از هم پاشیده شده.

درخواست ازدواجم توافقی بوده

و این دختر مطلقه شده روز عقدم خیلی برا این دختر دعا کردم که خوشبخت بشه چون تو دوران نامزدی روابط زناشویی هم داشتن.

چون سن کم ازدواج کرده و زودم طلاق گرفته همیشه دلم براش میسوزه و از خدا می‌خوام کمکش کنه زمان زیادی وقت گذاشتم برا آشنایی و زود ازدواج نکردم . 

الان من با همسرم سالهاست که ازدواج کردیم و از گل نازک تر بهم نمی‌گیم سعی میکنم زندگی رو پیشرفت بدیم .

خواستم بگم دخترای نوجوون رو خیلی زود شوهر ندین.

تو پرانتز بگم این ازدواج ی جور ازدواج زوری تحت اجبار و اصرار خانواده ها بود که دوستیشون ادامه دار تر بشه.

اون دختر اسیبهای روحی و جسمی زیاد دیده صددرصد .ادم ناراحت میشه میشنوه ‌  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دختر اسیبهای روحی و جسمی زیاد دیده صددرصد .ادم ناراحت میشه میشنوه ‌  

درسته واقعا صد درصد ولی همین آسیب ها رو همسر منم دیده اما قبلنا یادمه می‌گفت تمام تلاشمو کردم که به جدایی نکشه مشاوره هم بهشون گفته بود به درد هم نمیخورید جفتشون شاید آدما خوبی بودن اما حرف همدیگه رو متوجه نمیشدن

درسته واقعا صد درصد ولی همین آسیب ها رو همسر منم دیده اما قبلنا یادمه می‌گفت تمام تلاشمو کردم که به ...

ببین برای شوهر تو در اینجا زیاد مهم نیست . راحت ول میکنن میرن . برای دخترا سختتره ‌خودت خانمی میدونی چی میگم . 

خب اگه مقصر نباشه که زندگیش خوب پیش خواهد رفت ..مقصر باشه شوهرت   تاوانشو میده و زندگیش از هم می پاشه .  در همه دیدم در کلی ادم . 

چه دختر چه پسر طلاق که گرفتن . اونی که مقصر بود بعد گذشت ۱۵ سال و ۲۰ سال بدجور تاوان دادن . .

من  مخالف ازدواج زیر ۲۵ سال هستم . 

به هر حال نظر من اینه ‌  نظر بقیه هم محترمه در سن ازدواج .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .