2777
2789
عنوان

من برای اولین بار به یکی حسادت کردم

497 بازدید | 25 پست

سلام یادم نمیاد تاحالا حسادت کرده باشم

ولی اینبار واقعا به خواهرشوهرم حسودیم شد

میخواستن ماشین بخرن پولشون کم بود .یه مقدار پدرشوهرش داد

یه مقدار خواهرشوهرش داد.مادرشوهرشم طلاشو فروخت داد به اینا

حالا ما خودمون با پول خودمون میخریم مادرشوهرمینا کلی حسادت میکنن

نمیدونم والا چجوری میشه ادم از پیشرفت پسرش ناراحت بشه؟

فکر کن ما خونه خریدیم مادرشوهرم میگفت ماهم باید عوض کنیم.چطور خونه فلانی اونجاست خونه منم باید اونجا باشه

انقدر ناراحتی کرد اخرسر پدرشوهرم خونه رو زیر قیمت فروخت گفت فقط میخوام راحت شم این‌پدرمو دراورده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هههههعععععییی
معیارم برای انتخاب ادما فقط پوله اگ پول داری با من صحبت کن همین لحظع اگ موحودی کارتت از ده میلیارد کمتره لطف کن امضامو نخون چون دوست ندارم کسی ک معیارامو ندارع(پول) امضامو بخونه   تویی ک داری این مقدارو این باید پول تو جیبیت باشع ن همه ی سرمایت حواست باشه ... مدلمه پول دوستم  تو میتونی پول پرست صدام کنی💸  

عزیزم من فقط یه چیزو خوب فهمیدم درسته میگن حسادت و چشم و هم چشمی خوب نیس و بده ولی اونایی که چشم وهم چشمی می کنن پیشرفتشون بیشتره وبه همه خواسته هاشون میرسن حتی اگه بهاش به هم خوردن آرامششون باشه

والا منم دارم خونه میسازم 

مادرشوهرم گیر داده خونه میخواد 

البته بنده خدا کم توقعه 

خونه نوساز نمیخواد که قدیمی میخواد 

درحد سه چهارسال ساخت

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨