2777
2789

بچها ۴ جلسه هستش میرم باشگاه روز اول وزن کردم ۹۳و۱۵۰ گرم بودم دیروز ۹۲و ۹۰۰ گرم امروز ۹۲و ۵۵۰ گرم روژیمم میگیرم یعنی درسته ترازو؟؟

هفته ای یبار وزن کن خودتو

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا زیاد وزن نکن چون با توجه به غذایی که خوردیم لباسی که پوشیدیم وزنمون همیشه یکی نیست 

بذار مثلا ماهی یه بار یا دوهفته یه بار وزن کن منم همین کارو میکنم فقط ماه به ماه که مربی میخواد برنامه جدید بهم بده وزن و سایز میگیرم

هفته ای و ناشتا وزن کن خودتو 

تازه خیلی درگیر نباش از من میشنوی باسگاهتو برو خودش درس میشه اینجوری خودت خسته میشی

زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :))))                             گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ?          کساییی ک تاریخ رو فراموش می‌کنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اول‌برا من نیس*****کاربری برای دونفره :)))) 

نه درسته 

منم خوب دارم کم میکنم خیلی خوشحالم 😅😅😅😅

ولی من هر ده روز وزن میکنم مربی هم میگه اینقدر درگیر وزن نشو تو ورزشتو بکن 

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

با معده خالی وزن میکنم عزیزم مثلا یه ساعت پیش ک باشگاه بودم اصلا ا صب چیزی نخورده بودم

اینم اشتباهه که از صبح هیچی نخورین هیچ وعده ای رو نباید حذف کنی  

اون یک کیلو هم که کم کردین آب بدنه که کم شده ادامه بدین میرسین ب چربی سوزی 

🌈🌨️🐆🕊️🖤