2777
2789
عنوان

سرفه های طولانی بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 33383 بازدید | 47 پست
الان چی؟دکتر به من گفت تا ۱۲ سالگی طول میکشه پیر شدم، زندگیم زهرماره

الآن خداروشکر چند ساله خوب شده...تا 16سالگی و اینا همین طور بود یعنی سرفه هاش خونه رو میلرزوند،چند بار بسکه قطع نمیشد سرفش ،نصف شب میبردیمش بیمارستان امپول میزد ،بسکه سرفه میکزد،یا حنی از مدرسه زنگ میزدن که بیا ببرش....خیلی مواظب باش سرما نخوره بچت....دختر من در ادامه هر سرما خوردگی اینجوری میشد....منم پیر شدم روش واقعا

الآن خداروشکر چند ساله خوب شده...تا 16سالگی و اینا همین طور بود یعنی سرفه هاش خونه رو میلرزوند،چند ب ...

خدارو شکر که گل دخترتون خوبن،ممنونم که جواب دادید،ایشالا دختر منم رد کنه ماهم بتونیم نفس بکشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چی؟دکتر به من گفت تا ۱۲ سالگی طول میکشه پیر شدم، زندگیم زهرماره

ضمنا تمام چیزهایی که استارتر گفت دقیقااا درسته ،همین مواردو مه گفتن رعایت کنید انشالله خوب میشه دخترت.

خدارو شکر که گل دخترتون خوبن،ممنونم که جواب دادید،ایشالا دختر منم رد کنه ماهم بتونیم نفس بکشیم

اصلا نگران نباش خوب میشه،استرس نداشته باش ، کاملا درکت میکنم ،چون خودم واقعا کشیدم .

راستی نوشابه‌ و آب میوه صنعتی و هله هوله هم اگه سرما خورد تا وقتی کامل خوب نشده بهش نده....انگور و خربزه هم اصلا نده.

اصلا نگران نباش خوب میشه،استرس نداشته باش ، کاملا درکت میکنم ،چون خودم واقعا کشیدم . راستی نوشابه‌ ...

بخدا هیچکدوم رو نمیدم،حتی غذا هم تفت نمیدم فقط میپزم، ممنونم ازتون

عزیزم سرفه های بچت خشک بود یا خلطی 

من بچم الان دیگ نزدیک ب دوماهه

یعنی تا یه هفته پیش فقط صبحا سرفه خشک داشت

یه سرماخورد دوباره افتاده ب سرفه و خلطی

دکترگفت عفونت ندازه اصلا 

خیلی ناراحتم بخدا فکرم جاهای بد میره

دختر من سرفه های طولانی بعد از سرما خوردگی داشت کوچیک که بود،الرژی داشت .حتی تا دبیرستان هم که بود ا ...

سلام

ببخشید آلرژی و سرفه های دخترتون همیشگی بود؟ یعنی تا دبیرستان هر روز سرفه میکرد؟

کاکائو هم خیلی بده  هرچیزی که یادم بود گفتم،سوالی بود در خدمتم،به امید شفا برای همه مریض ها بخص ...

سلام

ببخشید دکتر برای دخترتون چه داروهایی داد و چه پرهیز غذایی

ما الان تقریبا ۹ ماهه که درگیریم و دخترمون فعلا خوب نشده