2777
2789
عنوان

یه سوال اقدامی ها

57 بازدید | 9 پست

من تنبلی تخمدان دارم 

این ماه تو اقدام بودم یکم حالت تهوع داشتم و زیر دلمم منقبض میشد و کمر درد داشتم، ۱۰ روز هست که پریودم عقب افتاده دکتر قرص پرژسترون داد گفت بخور پریود میشی الان خوردم و تموم شد، ۴ روز هم هست که ازش میگذره.

امروز هم معذرت میخوام به اندازه دو سه قطره خون ریزی داشتم و زیر دلم درد میکنه   

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

پس چرا پریود نمیشم به نظرتون

ضامن آهوست چشمان دو شهد روشنتکاش آهوی بیابان دو چشمت میشدم  ❤ممنون میشم برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی😊 این ۸۲ که تو اسممههه سنم نیستا ،خیلی پیرتر از این حرفام😂 خدای مهربونم شکرت🥺 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ما ی گروه اقدامی داریم تو تلگرام  خواستی بگو لینک بدم بیایی  یه ماما هم توی گ ...

اره گلم بده

شاید بارداری گلم یه بی بی چک بزن 

اخه میگن خون تو ادرار  باشه مثبت کاذب میشه بی بی چک

منم پریود نمیشدم بی بی چک‌زدم منفی بود فک‌میکردم‌کرونا گرفتم بعدش زیاد توجه نکردم‌رفتم‌دکتر گفت۹ ...

به سلامتی گلم😍