2777
2789

بابا هر کسی اینجاس میدونه امکان داره تاپیکی دروغ باشه احتیاج نیست اینقدر بمونی مدام بگی تاپیک دروغه کارآگاه نباشین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا احساساتی ان با جون و‌دل برای طرف نظر میدن باید بگیم دروغه تا به خودشون بیان 😐

یه کاربر بود میگفت دوقلو باردارم دوقلوهام مردن و فلان 

خود من باردار بودم چقدر براش گریه کردم بعد معلوم شد دروغ بودخ

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
عمرا کسی بفهمه.شاید یکی دلش بخواد تامیک دروغ بخونه.تو زندگی واقعیت یکی حرفی بزنه نخواهی فهمید راست ی ...

همین دیگه منم میگم فرض بگیرین راسته نه در حدی که زندگیتو مختل کنی نظرتو بده برو

مثلا طرف اومده میگه بچم تب داره براش مینویسن برو تو گوگل سرچ کن چرا اومدی اینجا ببین تجربه خیلی مهمه خیلی ها میان تجربه هاشونو میگن که نتیجه دیدن ازش حالا هی من دروغه خب دروغ باشه چی از تو کم شد

بعضیا احساساتی ان با جون و‌دل برای طرف نظر میدن باید بگیم دروغه تا به خودشون بیان 😐 یه کاربر بود م ...

یکی دیگه تاپیک زده بودسرطان دارم هرروز اشک همه رو درمیاورد 

یکی دیگه تاپیک میزد پول شیر خشک ندارم کاربرا رو سرکیسه میکرد 

یکی دیگه میگفت جدا شم بهم سرکوفت میزنن مزاحمم میشن همه رو سرکار میذاشت 

یکی دیگه ادبی حرف میزد مرید و نوچه داشت بعد میرفت به کاربرا فحش میداد نوچه هاشم میرختن یارو رو فحش بارون میکردن........ 

مگه یکی دوتان میان تاپیک میزنن ملت سرکار میذارن یه عده هم نمیدونم چی بهشون میرسه از تاپیک سرکاری دفاع میکنن

یکی دیگه تاپیک زده بودسرطان دارم هرروز اشک همه رو درمیاورد  یکی دیگه تاپیک میزد پول شیر خشک ند ...

کسی طرفداری نمیکنه عزیز من آدما خودشون باید عقل داشته باشن و بدونن اینجا مجازیه ولی تکرار کزدن بحث نداره دل شکستن نداره یه بار آدم یه حرفو میزنه یک درصد فرض بگیر واقعا درست گفته باشه طرف اومده میگه حالم بده فلان میگن چرا اومدی اینجا گاهی آدم میخواد با یکی حرف بزنه دلش گرفته 

همین دیگه منم میگم فرض بگیرین راسته نه در حدی که زندگیتو مختل کنی نظرتو بده برو

من خودم باردار بودم اینقدر تحت فشار روحی بودم و جسمی اینجا درد و دل کردم.اینقدر گفتن دروغه یکی گفت تو خاص به من درخواست دوستی داده آقاست بترکونیدش.به خدا یهو ترکیدم اومده بودم درد و دل کنم خیلی دلم پر بود هیچ جایی برای درد و دل نداشتم طوری دلم شکست که مطمعنم اونایی که دل منو شکوندن بی شک خدایا نقره داغشون کرد شکی ندارم .ولی من همیشه میزارم پای صداقت نظرمو میدم رد میشم.اون زمان از مادرم درد و دل کردم.بعد اینکه تاپیک دختران اسیب دیده از مادر زده شد دیکه کسی رو به خاطر درد و دل شماتت نکرد.لحظات سختم گذشت و دیگه اونقدر آسیب پذیر نیستم ولی کاش ملت یکم مزه میکردن حرفاشونو.من خودم سرطان گرفتخ بودم پرتو زده بود گلومو طوری سوزونده بود آب دهنم باید تف میکردم بچه یازده ماهه تو دستم با سرم زنده بودم .بچه رو زمین میکشیدم و خانواده خودم رفته بودن تفریح.مجبور بودم بچمو تنها بزارم تو خونه ساعت سه شب برم سرم هامو بگیرم فقط زنده باشم.گفتن دروغ میگم هیچ مادری بچه اشو تنها نمیزاره.حالا من چطور ثابت کنم مادر من نه تنها تنهام نزاشت بلکه خیلی حرفا زد واقعا نا به جا بود.خب ۹۹.۹۹ درصد اطرافیان مادرشون براشون جون میده.یکی نه تنها جون نمیده بلکه باید ازش بترسی و مثل مادر شوهر رازهاتو نگی که هیچ حواست باشه بهت ضربه نزنه.اصلا بعضیا میگفتن من بیگانه خارجی هستم اومدم بنیان خانواده رو خراب کنم!!!هرچی گفتم مدارک هست میتونم بفرستم تحت درمانم ولی اصلا نزاشتن منو حذف کاربری کردن.میگفتن اومدم مخ بزنم دوست دختر پیدا کنم اینجا.اون وقتا خیلی بدبخت بودم فقط نیاز داشتم به درد و دل.بچه کوچیک گریه میکرد به خدا نمیتونستم بچمو میزاشتم تو یک اتاق میرفتم تو یک اتاق دیگه گوشمو میگرفتم اصلا تو حال خودم نبودم.فقط میگم دل نشکونید  فکر میکنید دروغه باشه شما باهوش تر از همه اید بقیه نفهمن شما باهوش.برو از تاپیک.همیشه نباید اظهار فضل کرد

کسی طرفداری نمیکنه عزیز من آدما خودشون باید عقل داشته باشن و بدونن اینجا مجازیه ولی تکرار کزدن بحث ن ...

اون یک نفره ولی شما به فکر اونایی که تاپیک سرکاری میخونن حالشون بد میشه نیستی؟ خیلیا سابقه سایت نمیدونن و میشینن برای اینجور آدما دل میسوزونن. شما به فکر این آدما نیستی؟ جدیدترینشون که عروسک پارچه ای بود چقدر کاربر براش دل سوزوندن با روان چند نفر بازی کرد؟ همینطور الکی هم نمیگن تاپیکی سر کاریه. طرف تاپیک زده باردارم شوهرم منو زده همه براش ناراحت شدن فرداش یه تاپیک زده بود که به کل تابلو بود تاپیک قبلیش دروغه ولی انقدر زرنگ بود گفته بود گزارش بزنن اثری از تاپیک قبلیش نبود. یکم به فکر روان اونایی باشی که باور میکنن و اونی که به ریششون میخنده بد نیست