2777
2789

دیروز. دوبار تاپیک.  زد. 

ممکنه الکی بگه

. 눈에 눈물이 없다고 해서 마음이 울지 않는 것은 아닙니다🤍🔗 ^^ . . صرفا چون چشاش اشکی نیست دلیل نمیشه که قلبش گریه نکنه! 🙂🫀🤡️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحمل مسکنه بچش  از  گرسنگی  رو به موت باشه اما پول  نت و گوشی  داره عجبا

اره 

. 눈에 눈물이 없다고 해서 마음이 울지 않는 것은 아닙니다🤍🔗 ^^ . . صرفا چون چشاش اشکی نیست دلیل نمیشه که قلبش گریه نکنه! 🙂🫀🤡️ 
بله هر روز با انواع کاربری ها میاد و همین مطلب رو میزاره و حمع می‌کنه پول 

منم  بهش. مشکوکم

من خیلی تو خیریه ها کار داوطلبانه کردم، این ادبیات پر از قسم رو کاملا میشناسم. کاملا دروغه. اینقدر س ...

اخه دیروز  دوتا. تاپیک زد. اعصابمون خورد کرد  

منم  بهش. مشکوکم

ا‌مد اینجا تو یه تاپیک پونصد جمع کرد باز فرداش همین متن رو گذاشت ،،،تعلیق میشه باز با یه سیم دیگه میاد ،،،این همه سیم کارت از کجا میاره ولی پول شیر خشک نداره

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

تو نی نی سایت هم کلی تاپیک زد هرچی بهش گفتن ادرست بده برات با پست شیر خشک بفرستیم نفرستاد 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
تو نی نی سایت هم کلی تاپیک زد هرچی بهش گفتن ادرست بده برات با پست شیر خشک بفرستیم نفرستاد 

واقعا؟ 

چند وقت پیش یه گدا رو گرفتن هر روز با هواپیما از اصفهان می‌رفته تهران برای گدایی شب برمی‌گشته! از بس در آمدش عالی بوده رفت و برگشت با هواپیما براش میصرفیده !!! 

کمک هاتون رو به اطرافیان محتاج خودتون و نیازمندایی که میشناسین بکنین، گول این شارلاتانا رو نخورین. 

واقعا؟ 

اره چند بار تعلیق شد ولی دوباره اومد 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
ا‌مد اینجا تو یه تاپیک پونصد جمع کرد باز فرداش همین متن رو گذاشت ،،،تعلیق میشه باز با یه سیم دیگه می ...

دقیقا