2777
2789

من الان هفتع ۳۴هستم معاینه لگن کی انجام میشه؟؟بعضیا میگن نمیخواد برا معاینه لگن بری باعث میشه کیسه آبت پاره شه زود زایمان کنی راسته؟؟؟من کی برم برا معاینه؟دو سه روز دیگه میرم ۳۵هفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۷ هفته باید بری.تحریک ک نمیکنن..معاینه تحریکی با عادی فرق داره..

من ۳۴ هفته ۱۰.۱۲ بار معاینه شدم.سه هفته بعد زایمان کردم.با معاینه ک کاری نمیشه..

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
۳۷ هفته باید بری.تحریک ک نمیکنن..معاینه تحریکی با عادی فرق داره.. من ۳۴ هفته ۱۰.۱۲ بار معاینه شدم.س ...

آها درسته ..خب عزیزم ینی شما هفتع ۳۷زایمان کردی؟؟؟من میخوام زایمانم جوری باشه ک بیفتم سال جدید...تاریخ زایمانمم زره ۳فرودین..حالا نمیخوام زودتر از اینا باشه

معالیه زیر ۳۸ زایمان زودرس میاره

خب منم همینو میگم دیگه..چون خیلی شنیدم ک میگن معاینه زایمان رو نزدیک تر میکنه. برا همین نمیخوامهمچین چیزی باشه..بچه‌ها بنظرتون من معاینه لگن نرم ایرادی نداره؟؟

خب منم همینو میگم دیگه..چون خیلی شنیدم ک میگن معاینه زایمان رو نزدیک تر میکنه. برا همین نمیخوامهمچین ...

نه گلم تو هنوز ۳۴ هفتته خیلی جا داری من ۳۹ هفته رفته بودن گفتن ایرادی نداره برو ۴۱ هفته با امپول فشار زایمان کردم اما از ۳۹ هفته رفتم معاینه تو سعی کن از ۳۸ هفته بری