2777
2789
عنوان

بارداری با لتروزول؟

51337 بازدید | 23 پست

چند درصد موفقیت آمیزه؟ 

با چند دوره مصرف این دارو امکان بارداری بوجود میاد

ممنون میشم از تجربیاتتون بگید

من خیلی استرس دارم بعداز یک سال هنوز باردار نشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مصرفش دوره 6ماه داره. بعد از 6ماه دارو جدید یا دوز جدید مینویسه برات. 

نگران نباش. D3 بخور... جواب دهی با لتروزول رو عالی میکته

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
مشکل من بزرگ نشدن فولیکول هاست  خیلی ناامیدم  هربار بعد از مصرف قرص منتظر بارداری ام ولی ...

خب فولیکول غالب نداری چرا hmg نمیده دکترت؟

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
مصرفش دوره 6ماه داره. بعد از 6ماه دارو جدید یا دوز جدید مینویسه برات.  نگران نباش. D3 بخور... ...

ممنون از پاسخت 

دوره درمان دکترم 4ماهه است 

فکر کنم بعداز ماه چهارم باید IVF کنم 

با این هزینه ها اخه در توانمون نیست واقعا

وزنت نرمال هست؟ زیاد لاغر یا چاق نیستی؟ 

تحرک و فعالیت داری؟ 

غذاهای سالم میخوری؟ 

تنبلی داری؟

ذخیره تخمدانت چند هست؟ 

اول سینال زدی جواب نداد اومدی لتروزول میخوری؟؟!!!!!!

وزنت نرمال هست؟ زیاد لاغر یا چاق نیستی؟  تحرک و فعالیت داری؟  غذاهای سالم میخوری؟  ...

وزنم نرماله 

چاق نیستم 

فعالیت روزانه هم دارم مثل پیاده روی

غذاهام همیشه سالمه (فست فود، چیپس و پفک شکلات، بال و کتف و نوشابه و کنسرویجات و سس و اینا نمیخورم) ذخیره تخموانم 3.7بود

35سالمه و یکسالی هست اقدامم هنوز هیچ خبری نیست همسرمم مشکلی نداره

منم مشکلم همین بود سه دوره خوردم نتیجه نگرفتم دوماهی قطعش کردم وماه بعد بدون تجویز دکتر سرخود ( که من به شما اصلا توصیه نمیکنم ولی من دیگه کلافه شده بودم) خلاصه بدون تجویز از اول پریودیم یه قطره ویتاگنوس ۴۰قطره شب ۴۰قطره صبح عسل وسیاهدانه به قاشق مربا خوری لتروزول شبی دوتا و متفورمین روزی یدونه مصرف کردم روز سیزده رفتم سونو گفت فولیکول خوب نداری وسایزش۱۶هست فرستادم مرکز ناباروری برای ازمایش ذخیره تخمدان ولی خدا رو هزاران مرتبه شکر همون ماه حامله شده بودم الان هشت هفتمه دعا کنید به سلامت بیاد بغلم دوتا سقط داشتم قبلا

وزنم نرماله  چاق نیستم  فعالیت روزانه هم دارم مثل پیاده روی غذاهام همیشه سالمه (فست فود ...

اوکی. 

ذخیره ات عالیه. قرص وِل‌وومن  بخر بخور کمکت میکنه حتما