2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم نامردیه؟

143 بازدید | 19 پست

سلام

شوهرمن یه مقداری بدهی داره که کم نیست

منم نمیخواستم ابروهامو میکرو کنم دلم نمیومد 

خرید عیدم نمیخواستم بکنم 

ولی دوسه روز پیش حرف از عیدی دادن افتاد

من گفتم به مادرامون ۴۰۰ بدیم شوهرم گفت ۴۰۰ چیه بابا روت میشه اصلا؟

حداقل نفری یه تومن بدیم

بعد این پارسال به مادرامون ۵۰۰ دادیم به خواهراش ۴۰۰ داد

منم گفتم حالا تو دلم دارم رعایت شرایط اینو میکنم چرا بده به خواهراش .حالا مادرامون مهم نیستا بالاخره مادرن

ولی برا خواهراش زورم میاد اونا به ما کم میدن.پارسال ۴۰۰ به خواهرش داد اونم ۵۰ تومن داد به پسر من.

اونیکی هم حتی زنگ نزد تشکر کنه به من.بعدا فهمیدم به شوهرم زده

منم دیشب بهش گفتم برم برا ابروهام اونم کفت خودت میدونی

خرید لباس هم میخوام بکنم

والا چیه من خرج نکنم ببره بده خواهراش؟

حق داری 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره افرین ،اگ نمیداد اره توام خریداینا نمیکردی ولی حالا ک اون تو بی پولی ام ب فکر خواهرشه توام حتما هم میکرو کن هم خرید کن تا برا خواهراش چیزی نمونه اونا شوهردارن پدر مادر دارن دیگ برادرم زندگی خودشو داره اینم زیرپوستی بگو بهش،پسرای ایرانی م شورشو دراوردن

اره بابا خرج کن، چطور وقتی بدهی دارید به ۴۰۰ راضی نمیشه میگه ۱ تومن بدید، خب همیشه که هدم وضعش یه جور نیست هر وقت آدم داره کادوی خوب میده وقتی نداره مجبور نیست، یکم ارزون تر خرج می کنه، حالا اگه ۴۰۰ رو روش نمیشه بده همون ۴۰۰ رو یه چیزی بخرید که قیمتش معلوم نباشه لباسی چیزی

اره افرین ،اگ نمیداد اره توام خریداینا نمیکردی ولی حالا ک اون تو بی پولی ام ب فکر خواهرشه توام حتما ...

همون دیگه اگه اینکارو نمیکردم 

موقع عیدی دادن میسوختم

نیگفتم من خرج نکردم 

والا دیگه اما یکم عذاب وجدان دارم

عذاب وجدان چرا به هر حال شوهرت میخواد اون پول رو عیدی بده به یکی دیگه میتونه نصفش رو بده و  هم همسرش خوشحال بشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی