2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

117 بازدید | 4 پست

امسال کنکور دارم 

کسایی که سال‌های قبل قبول شدن میشه بگن از الان تا تیرماه روزی چند ساعت درس بخونم تا بتونم رتبه برتر بشم؟!(:

من امسال کنکوری هستم تیر ماه سال ۱۴۰۲ کنکور تجربی دارم، خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم و رتبه برتر کنکور تجربی امسال بشم و مهر سال ۱۴۰۲ دانشجو بشم و برم دانشگاه و امسال تمام تلاشمو برای هدفم میکنم ...خوشگلای من میشه برای قبولیم ی صلوات بفرستید ممنون میشم✨💗مرداد ماه سال ۱۴۰۲ وقتی نتایج اومد نتیجه رو اینجا میگممم. ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ (((:
بالای ۱۰

💚🙏🏻

من امسال کنکوری هستم تیر ماه سال ۱۴۰۲ کنکور تجربی دارم، خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم و رتبه برتر کنکور تجربی امسال بشم و مهر سال ۱۴۰۲ دانشجو بشم و برم دانشگاه و امسال تمام تلاشمو برای هدفم میکنم ...خوشگلای من میشه برای قبولیم ی صلوات بفرستید ممنون میشم✨💗مرداد ماه سال ۱۴۰۲ وقتی نتایج اومد نتیجه رو اینجا میگممم. ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ (((:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اگه کتاب کنکور میخوای بهم درخواست دوستی بده

با قیمت مناسب کل پک کنکورم رو میفروشم ، تیزهوشانی بودم و کلی جزوه هم از استادای برتر دارم که رایگان میدم بهت اگه کتابارو بخوای

سلام اگه کتاب کنکور میخوای بهم درخواست دوستی بده با قیمت مناسب کل پک کنکورم رو میفروشم ، تیزهوشان ...

خیلی ممنون ازت ولی تمام کتاب تستای درسارو خریدم🥺❤️