کسایی که سالهای قبل قبول شدن میشه بگن از الان تا تیرماه روزی چند ساعت درس بخونم تا بتونم رتبه برتر بشم؟!(:
من امسال کنکوری هستم تیر ماه سال ۱۴۰۲ کنکور تجربی دارم، خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم و رتبه برتر کنکور تجربی امسال بشم و مهر سال ۱۴۰۲ دانشجو بشم و برم دانشگاه و امسال تمام تلاشمو برای هدفم میکنم ...خوشگلای من میشه برای قبولیم ی صلوات بفرستید ممنون میشم✨💗مرداد ماه سال ۱۴۰۲ وقتی نتایج اومد نتیجه رو اینجا میگممم. ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ (((:
من امسال کنکوری هستم تیر ماه سال ۱۴۰۲ کنکور تجربی دارم، خیلی دوست دارم پزشکی قبول بشم و رتبه برتر کنکور تجربی امسال بشم و مهر سال ۱۴۰۲ دانشجو بشم و برم دانشگاه و امسال تمام تلاشمو برای هدفم میکنم ...خوشگلای من میشه برای قبولیم ی صلوات بفرستید ممنون میشم✨💗مرداد ماه سال ۱۴۰۲ وقتی نتایج اومد نتیجه رو اینجا میگممم. ۱۴۰۱/۱۲/۱۱ (((:
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام اگه کتاب کنکور میخوای بهم درخواست دوستی بده با قیمت مناسب کل پک کنکورم رو میفروشم ، تیزهوشان ...
خیلی ممنون ازت ولی تمام کتاب تستای درسارو خریدم🥺❤️