2777
2789
عنوان

خواهرم اعصاب همه رو بهم ریخته

1477 بازدید | 52 پست

سلام....

من یه خواهر دارم هفت سال ازخودم بزرگتره،یه بچه هم داره،اتفاقا دیروز هم دربارش تاپیک زدم

این خواهرم خیلی خیلی خودخواهه،انتظار داره،همه براش هرکاری کنن وخودش فقط بشینه

ازپدرومادرم،خاتواده شوهرش

حتی عمو و عمه و.....

روزی یه ساعت زنگ میزنه حرفهای تکراری میزنه

هراتفاقی بین خودش وشوهرش بیفته،یابین خانواده پدریم پیش بیاد رو می‌ره میگه

الان عروسی داریم،بااینکه یه لباس تن نخورده ازفبل داشت،باز رفته دوتای دیگه خریده!!!!

درصورتی که مستاجر و یه پراید کهنه دارن

دیروز زنگ زد مثلا دردودل کنه،میگفت به شوهرم گفتم روزت مبارک!اونم گفت باشه!!!!!

گفتم والا حق داره،این همه براش خرج می‌تراشید و....

خیلی نگران زندگیشم،حس میکنم فقط تا وقتی بچه شیرمیخوره،شوهرش تحملش کنه

فک کن،هرروز به بهانه اینکه بچه حوصلش سرمیره،میره خونه مادرشوهرش،عمه وعموم که بهشون نزدیک،ساعت دوسه می‌ره،اخر شب میاد

البته شوهرشم همراهیش می‌کنه(ابرو برامون نداشته)

میگم بچه حوصلش سرمیره،توماشین یه دور بزنین،اوکی میشه

کلا فضول،میره که سراز کارشون دربیاره

هرروز می‌پرسه لباس خریدی؟باز روز بعدتکرار می‌کنه

حالا خانوادم گفتن،حق نداری جواب تلفنشو بدی،بگو دستم بندبود وفلان

اما جدا ازاون،چی بگم چه تلنگری بزنم که به خودش بیاد

کم سن هم نیست سی وشش سالش

بخدا رفتارش زمین تا آسمان با بقیه خانواده فرق داره!!!!

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

یامثلا میادخونه پدرم،ده روز وایمیسه انتظار داره شوهرم باشه،درصورتی که خونه پدرم فقط شصت متره،اونم باوضع مالی خیلی ضعیف

جز خودش به هیچ چیز دیگه فک نمیکنه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی سعی کردم ولی خواهرم درصدی هم بهتر نشد. بنظرم شاید مدت خیلی کوتاهی عوض شه ولی دوباره روز از نو روزی از نو

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

چقدر بد که یکنفر تا این حد نفرت بزانگیز باشه

باورت میشه،ابن چندباره مامانم آرزوی مرگش داره؟؟؟؟

درصورتی که بچه اولشه وعاشقشه!!!

من خیلی سعی کردم ولی خواهرم درصدی هم بهتر نشد. بنظرم شاید مدت خیلی کوتاهی عوض شه ولی دوباره روز از ن ...

خواهرشما چه مدلی؟؟؟؟

شاید خواهرت افسردگی گرفته😟

نه بابا،همیشه همین بوده،مجردیش،ازدواجش،بچه داشتنش

این ها اختلال شخصیته

فهرستش در ویکی پدیا هست سرچ کن

هیچ، مشاور ببرید. 

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

خب شاید رفتاراش برای شما خوشایند نیست و همسرش کاملا اوکی هست باهاش. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نه بابا،همیشه همین بوده،مجردیش،ازدواجش،بچه داشتنش

خیلی رفتارش عجیبه 

چه حوصله ای داره این کارا رو میکنه بابا

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
این ها اختلال شخصیته فهرستش در ویکی پدیا هست سرچ کن هیچ، مشاور ببرید. 

ایکاش با مشاوره حل بشه

خب شاید رفتاراش برای شما خوشایند نیست و همسرش کاملا اوکی هست باهاش. 😊

اصلا وابدا

منم از دست دو تا از خاهرام شاکیم فقط میگم خدایا خودت درستشون کن ازم بزرگ ترن هرچی بگم میخورن متو

اینم همینه بخدا