2777
2789
عنوان

لب گرفتن مادرشوهر و پسرش😑😑😑😑

24793 بازدید | 40 پست

سلام دوستان من میخوام یه چیزاییی بنویسم لطفا نظر بدین و بگین مقصر کیه و آیا من حساسم یا هرکی جای من بود اینجوری بود؟

مادرشوهر من در کل آدم بدی نیست ولی اخلاقاش بعضا رو مخ منه یکیش اینکه بعد عروسی به شدت به همسرم محبت میکنه چیزی نمیگما مادرشه اما همه چی حدی داره ما طبقه سومشون زندگی میکنیم 

یک اینکه روزی دوبار چه موقع رفتن به خونشون چه نیم ساعت بعد چه یه  ساعت بعد همش همسرمو میبوسه از لپش از پیشونیش...منم میبوسه ها ولی پسرشو چندین بار ...

و یکبار دیدم که سرش برد تو سینه شوهرم و بوسید من خیلی عصبی شدم و دیدم چشمشم رو من بود

به روی خودم نیاوردم به همسرم گفتم

گفتبابا خب مادره دیگه

بازم کوتاه اومدم

تا بلاخره چن روز پیش وقتی دوباره داشت میبوسید همسرم رو در یک ساعت برای چندمین بار

بهش گفت خم شو از لباتم ببوسم😑😑😑

من شوکه شدم اما همسرم به شدت مانع شد

و اجازه نداد 

حالا من واقعا اعصابم خورده همسرم تعصب بیجایی رو مادرش داره

اگه اشتباه محضم انجام بده همسرم قبول نمیکنه

راه حل بدین عشقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

💔😐حق داری

برای هم آرامش باشیم...🌱💛   خدایا شکرت        عضو گروه بامداد خمار (وزن۵۶ ، قد ۱۶۰ ، هدف ۵۰) من میتونم😍🦋 شروع رژیم (۴۰۱/۱۱/۲۶)   ۱۲/۴ یک کیلو کردم کردم و شدم ۵۵😌   ۱۲/۱۵ (۵۴)😍

مادر نیست که، ژینداس همون جیندا🤐

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن

چه قدر بی شخصیت😐

واقعا یه سری ها برای خودشون ارزش قائل نمیشن

شوهرت به روی خودش نمیاره اما مطمئن باش خیلی بدش میاد

واقعا که

حتی بوسیدن زیاد هم به نظرم شخصیت رو میاره پایین چه برسه دیگه... 

ما زن شوهرا ب زور لب میبوسیم    

😂😂

برای هم آرامش باشیم...🌱💛   خدایا شکرت        عضو گروه بامداد خمار (وزن۵۶ ، قد ۱۶۰ ، هدف ۵۰) من میتونم😍🦋 شروع رژیم (۴۰۱/۱۱/۲۶)   ۱۲/۴ یک کیلو کردم کردم و شدم ۵۵😌   ۱۲/۱۵ (۵۴)😍

طبیعی که نیست. 

من پسر پنج سالمم میخواد از باباش تقلید کنه لبامو ببوسه نمیذارم... میگم لپای مامان ها و بچه ها خوشمزه تره... دیگ چه برسه به بزرگسال. 

ولی در کل زیاد بوسیدن برای بعضیا عادیه. اما بوس لب و سینه یه جدری برام تابو بود انگاری

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

این ساعت مخصوص تاپیک های سمه آیا؟

اگه میدونین بگین لطفا

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️