2777
2789
عنوان

رفتارتون به چن ساله ها میخوره؟!

246 بازدید | 30 پست

اگه دوست داشتین سنتون رو هم بگید

ایا تلاشی هم برای ارتقاع سطح رفتاریتون میکنید؟! 

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۸۰

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

من ۲۴ سالمه اما رفتارم به دخترای ۱۴ ساله میخوره دوس ندارم لباس زنونه بپوشم همیشه رنگای صورتی میپوشم دخرتونه میگردم حرفامو شبیه دخترای ۱۴ سالس

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

گاهی

۱۰ ۱۲ ساله 😂😂😂

وگاهی ۳۰ ۴۰ ساله بستگی داره دیگ

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
من ۲۴ سالمه اما رفتارم به دخترای ۱۴ ساله میخوره دوس ندارم لباس زنونه بپوشم همیشه رنگای صورتی میپوشم ...

مثل من ولی من ۲۲ ام

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸