ب حرف من گوش کن یه اتاق اجاره کن برای دوماه . دویست تومنو بده شکرعمده بخر الان ارزونه . بهار ب شدت گرون میشه ۸۰تومن شکر بخری ۱۲۰اینا بهار میفروشی . بهترین سرمایه گذاری برای کوتاه مدت . خودمونم میخایم این کارو کنیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظر من تو طرح پیش فروش ایران خودرو شرکت کن ...سودش بیشتر و تضمینی هست ....خصوصا که نصف مبلغ رو الان باید واریز کنی .شما یا خودت ثبت نام کن یا یکی به وکالت از طرف شما ثبت نام کنه و شما پولش رو پرداخت کن .مثلا الان پژو پارس پیش پرداختش 90 میلیونه و 4 الی 5 ماهه هم تحویل داره ..خب شما 110 تومن برات فعلا میمونه .میتونی باهاش طلا بگیری .5 ماه دیگه موعد واریز نوبت دوم که شد طلا میفروشی و مابقی رو واریز میکنی و ماشین رو تحویل میگیری و میفروشی .200 سود میکنی ...چه کاری پر سودتر از این .
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........