2777
2789
عنوان

خانما با شوهرم چجوری برخورد کنم همه چیو ازم مخفی می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 18 پست
ببین ی چی بگم سعی کن از همه کاراش سر در بیاری حساب بانکی هرچیزی داره سر در بیار گوشیشو چک کن نمیخام ...

اره دقیقن شوهر منم همینو میگه .میگم چرا هرکار می‌کنی باهام مشورت نمیکنی میگه اصن لازم نیس زن بدونه چققد پول تو کارتمه یا چه غلطی میکنم

کاربر خانوم هستم😌...برای سلامتی امام زمان (عج)صلوات 
بگو بریم خونه بد..ولی طلاهامو نمیفروشم خونه بد هم بگیره خودش سرافکنده میشه

نمیدونم دیگ از چه راهی باهاش صحبت کنم با چه زبونی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقن شوهر منم همینو میگه .میگم چرا هرکار می‌کنی باهام مشورت نمیکنی میگه اصن لازم نیس زن بدونه چ ...

اینجوری میگ بگو قبول باشه من ن خبر میکیرم ن میپرسم فقط هروقتم پول نیاز داشتم نباید بگی دستم تنگ چون من نمیدونم از حسابت چقد داری پس کامل تامینم کن ب بهونه های مختلفم ازش پول بگیر اگ میده

❤️❤️❤️

اینجوری میگ بگو قبول باشه من ن خبر میکیرم ن میپرسم فقط هروقتم پول نیاز داشتم نباید بگی دستم تنگ چون ...

باش ممنون گلم 😘