2777
2789
عنوان

بالا بردن انرژی

211 بازدید | 16 پست

خانوما کمک

من خیلی تو طول روز بی حالم و آزمایش دادم کمبود ویتامین و کمخونی نداشتم . چند ماه روزی 3/4 تا قهوه میخوردم و خیلی حالم خوب بود ولی بعدش مشکل معده و خرابی دندون شروع شد☹

میشه هر راهی که بهتون انرژی میده و سرخوشتون میکنه بهم معرفی کنید؟ :))

قرص ب۱ ۳۰۰

عالیه

شما گذشته منید.من علایم شماروداشتم کم خون بودم وافسردگی داشتم.روزی یه دونه فولیک اسید وشبها ب ۱ 300

نرمش یا پیاده روی داشته باش.شکر گذاری انجام بده.ممکنه فکر کن کنید بی ربط هستند ولی واقعا تاثیر گذار هستند.قهوه رو کم کم ترک کنید بسیار مضرره واسترس وتپش قلب رو بالامیبره.

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ب۱ ۳۰۰ عالیه شما گذشته منید.من علایم شماروداشتم کم خون بودم وافسردگی داشتم.روزی یه دونه ...

مرسی ولی من تازه ازمایش دادم و کمخونی ندارم.سرخود قرص مصرف کنم مشکلی پیش نمیاد؟

پیاده روی و ورزش واقعا عالیه بعدش خیلی ادم سرحاله ولی اصلا جون رسیدن به کارامو هم ندارم چه برسه به استارت زدن ورزش..

از همینه که بی انرژی هستی منم مث توام و کلافه شدم 

شما هم زمستونا بدتر میشی؟ باز حالا تابستون یکم بهترم ولی زمستونا که دیگه کامل جسمی و روحی خرابم الانم که دیگه کافئین رو به اجبار قطع کردم فقط دلم میخواد یجا بیفتم😑💔

مرسی ولی من تازه ازمایش دادم و کمخونی ندارم.سرخود قرص مصرف کنم مشکلی پیش نمیاد؟ پیاده روی و ورزش وا ...

از کم شروع کنید خب.قرار نیست روز اول نیم ساعت بدویید یا نرمش داشته باشید.از ۵ دقیقه شروع کنید کافیه.بله من ازمایش دادم .دراین مورد نمیدونم عزطزم از متخصص بپرسید.ولی مشکلتون با قرص ب ۱ و ورزش حله.قهوه کمتر مصف کنید به مرور دور چشم تیره میشه و پوست شل وپیر میشه

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)
اعتقادی ندارم متاسفانه. به چیزی که علمی نباشه نمیتونم دل بدم و انجامش بدم بازم مرسی که گفتید

دوستمون درست میگند من پاکسازی انجام دادم دو دقیقه وقت نمیبره متنشو براتون میذارم.من علاوه بر ورزش این متنو میخوندم .سلام عشق خدا
#نیایش #پاکسازی خانوم مورنا سیمیونا 🙏✨

💎ابتدا نیت کنید و از الوهیت بخواهید در کار #پاکسازی برنامه ها و دیتاها و خاطرات مربوط به مشکلتان کمک کند.

☘ای روح، ای فراآگاه، لطفا منشاء احساسات، افکار و باورهایم را در مورد ..........مشخص کن.

☘هر سطح، لایه، ناحیه و جنبه ی وجود من را به این منشاء برسان.

☘آن را بررسی بکن و به کمک حقیقت الهی بطور کامل حل کن.

☘این کار را در تمام نسل ها و زمان ها و تا ابدیت انجام بده.

☘همه ی وقایع و مسائل مربوط به آنها را که بر پایه ی این منشاء هستند، شفا بده.

☘لطفا این کار را مطابق خواسته ی خداوند انجام بده تا من در زمان حال قرار بگیرم.

☘ با نور و حقیقت آن را پُر کن.

☘آرامش، عشق و بخشش خداوند شامل حالِ ادراک نادرست من شود.

☘عفو و بخشش از تمامی انسانها، مکانها، شرایط و رویدادهایی که در این احساسات و افکار دخیل هستند.

🔥💦🔥💦🔥💦💦

🔰 برای  پاکسازی هر چیزی این دعا را بصورت حفظ یا از روی متن آن  ۴ بار بخوانیم.

🌀جابی خالی را با مشکلی که دارید پُر کنید، مثلا بیکاری، عدم ازدواج

🔥می توانید کاغذ را بسوزانید.

🌸در انتها بنویسید
متاسفم و لطفا مراببخش