2777
2789
عنوان

علت خارش واژن بعد از سقط

3695 بازدید | 20 پست

خانوما من پریشب خود به خود به خونریزی افتادم تو هفته ۱۰بارداری بودم که دکتر گفت جنین رشد نکرده و تو هفته ۶ بارداری مونده  و فقط ساک حاملگی دیده میشه و قلب تشکیل نشده .خلاصه پریشب به خونریزی افتادم و نزدیکای صب با درد زیر شکم دوتا لخته دفع کردم و دیروز فقط خونریزیم در حدی بود که روی نوار بهداشتیم کمی بود دیگه از دیشب در حد دوتا لک هست و هیچ دردی ندارم فقط گاهی دستشویی که میرم کشدار خون میبینم و اینکه وقتی لک میبینم به شدت واژنم قسمت بالاش جای مجاری ادرارم خارش پیدامیکنه باید برم حتما خودمو بشورم که خون از  روی بدنم پاک بشه .میخواستم ببینم کسی اینطوری بوده یا اینکه ممکنه هنوز بقایای جفت مونده باشه یا اصن دفع شده یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفع کامل شدنش  فقط با سونو مشخص میشه اما عجله نکن برای سونو 

کاکوتی از عطاری  بگیر روزی 3 بار دم کن بخور به مدت 3 روز بعد برو سونو انشاءالله که کامل دفع شده برای کورتاژ عجله نکن اگه دکتر پیشنهاد داد 

برای خارش هم میتونه علت های مختلفی داشته باشه که با همون سونو بهتر متوجه میشین ولی ممکن عفونت باشه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
عزیزم آن شاالله که زود یه نی نی سالم بهت بده ولی بعد از یه هفته تا ۱۰روز برو سونو واژینال بده که خدا ...

مرسی عزیزم . امروز وقت دکتر دارم برم بهش بگم ببینم کامل دفع شده یا نه ولی میگن که لخته سفید همون جفته باید دفع بشه من نداشتم و الانم هیچ دردی ندارم نه انگار که سقط کردم .خودم موندم که اصن سقط شد یا نشد😕😕همین خارش کلافم کرده و اینکه واژنم اصن نمیخارع فقط قسمت مجاری ادرارم اینطور میشه که وقتی میشورم خوب میشم

دفع کامل شدنش  فقط با سونو مشخص میشه اما عجله نکن برای سونو  کاکوتی از عطاری  بگیر ر ...

ینی من امروز برم دکتر اگ سونو انجام بده مشخص نمیشه؟؟ چون خونریزی به اون صورت ندارم خیلی خیلی کمه

ینی من امروز برم دکتر اگ سونو انجام بده مشخص نمیشه؟؟ چون خونریزی به اون صورت ندارم خیلی خیلی کمه

نه دیگه برای سونو عجله نکن

کاکوتی دم کن بخور 3 روز بعد برو سونو 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........