2777
2789

ان شاالله واسه شما پيدا بشه  گردنبند من  تو خونه  گم شد پيدا نشد خونه پر مهمون همه هم پولدار و درست حسابي فقط مهمون ناخونده هم داشتيم واقعا نميدونم چي شد انگار رفت تو زمين خيلي هم سنگين شيك بود 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نه گم شده. هدیه بود. خیلی غصم شده

پس پیدا میشه. بزن تو نت دعا برای گمشده میاره .

البته منم براتون نذر کردم اگه پیدا شد سه حمد و یک قل هوالله بخونید

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر لباساشو رختخوابا رو خوب بگرد

یبار لنگ گوشواره دخترم نبود خیلی گشتم اخر سر خودشو توی پتو توی کمد پیدا کردم قفل پشتشم تو یعقه لباسش که توی لباسشویی بود

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

منم دو سال پیش گردنبندم تو خونه خودم گم شد و دیگه هرگز پیدا نشد

خیلی بده من رفته بودم تفریح متوجه نشدم ولی گوشواره ی دخترم عادت داشت دست میزد به گوشش یه لنگ گوشواره باز شده بود فک کنم رفت تو جارو برقی و هیچ وقت پیدا نشد 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
استارتر لباساشو رختخوابا رو خوب بگرد یبار لنگ گوشواره دخترم نبود خیلی گشتم اخر سر خودشو توی پتو توی ...

ببین همه جارو زیر و رو کردم

تو ساک لباساش

تو کیف خودم

لباسایی ک تنش بود

بنده خدا مادرشوهرم اینا چقد خونشون دنبالش گشتن

اصلا نبود ک نبود

میترسم تو کوچه ای جایی افتاده باشه

ای وای من تقصیر خودمه انداختم دستش.حالا موندم کجا افتاده😢😢

ادم طلا را ميگيره كه استفاده كنه ديگه ، ان شاالله پيدا ميشه  حالاا ميدوني تو كوچه دستبندم افتاده بود يه خانمربعد از چند ماه واسم اورد گفت يه بار تو اين كوچه رد ميشدم ديدم  ميخواستم بيارم مسيرم نميوفتاده از ماهم دور بود وسيله هم نداشته خدا دلشادش کنه خیلی واسم ارزش داشت کادوی اولین سالگردمون بود 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ببین همه جارو زیر و رو کردم تو ساک لباساش تو کیف خودم لباسایی ک تنش بود بنده خدا مادرشوهرم اینا ...

احتمالش هست

بچه جاریم ۳ سالش بود جلو خونشون بازی میکرد یه موتوری اومده بود جوجه رنگی داده بود بهش سه تا النگوی سنگین ازش چیده بود برده بود کوچشونم دوربین نداشت اصلا خودشون شکشون به پسر همسایشون بود میگفتن حتما بچرو زیر نظر داشته با برنامه پیش رفته

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

تجربه یکی از نی نی سایتیا

عزیزم بذار تجربه ی خودمو بهت بگم ۹ سال پیش یک میلیون نقد تو کشوی دراورمون گذاشته بودم که به صاحبخونه بدیم اون موقع پول زیادی بود تقریبا ۱۲ گرم طلا میشد یهو غیب شد و گم شد همه جارو گشتیم ،خیلی ناراحت شدیم شوهرم داشت دیوانه میشد با اینکه تو خونه گم شده بود بیرون کاغذ چسبونده بود که این مبلغ گم شده هر کاری پیدا کنه و تحویل بده بهش مژدگانی میدم،تا اینکه یه بار قضیه رو به همسایمون گفتم گفت گوشه ی یکی از روسریاتوکه سر میکنی گره بزن بگو به نیت حضرت فاطمه که هرموقع پولم پیدا شد گره رو باز کنم و چند تا نمک نذری بدم منم این کارو کردم دقیقا دو هفته بعد که می‌خواستیم بریم مسافرت و داشتم وسیله آماده میکردم داخل کلمن آب پیدا شد.

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
احتمالش هست بچه جاریم ۳ سالش بود جلو خونشون بازی میکرد یه موتوری اومده بود جوجه رنگی داده بود بهش س ...

طفلی بچه

منم الان عذاب وجدان گرفتم ک چرا انداخته بودم براش

بخدا 2 سال بود ننداخته بودما.یه امشب گفتم دستش کنم.گشادم نبود براش.نمیدونم حالا موقع لباس عوض کردنش پاره شده یا چی..

تجربه یکی از نی نی سایتیا عزیزم بذار تجربه ی خودمو بهت بگم ۹ سال پیش یک میلیون نقد تو کشوی دراورمو ...

وای مو ب تنم سیخ شد 

اخه تو کلمن اب چیکار میکرده

حالا منم ب گفته مامان بزرگا گوشه روسری گره زدم ولی گفتم ب نیت دختر شاه پریون

حالا اینی ک شما میگین هم امتحان میکنم