2777
2789
کسی اطلاع داره که کدوم مرجع تقلیدی هست که از نظرشون کاشت ناخن بلامانع هستش ؟؟؟؟؟؟
👶🏻تیکر تولد پسرم 🍼 😍 نيمهي جانم خوش اومدي
ولی کلا من از خیلی مراجع پرسیدم میگن وضو و غسل رو باید جبیره انجام بدی و بعدش یه تیمم هم بکنی
خوشحال میشم به پیج اینستاگرامم سر بزنید فروش جای ادویه و حبوبات کشویی کم جا galery_viyana1@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلیارو میشناسم که با ناخن کاشت یا حتی با لاک نمازشون رو میخونن ،‌و به نظرمم کار درستی میکنن ، هرکی یه اعتقادی داره و مهم دل و نیت آدمه
👶🏻تیکر تولد پسرم 🍼 😍 نيمهي جانم خوش اومدي
خدایا من بارها و بارها دست عدالت پنهان تو رادیدم رحمت بی انتهای تو را با جان و دل حس کردم و همیشه شرمنده تو هستم ، باز هم از تو طلب میکنم : مهربانم یا سمیع یا بصیر یا قادر یا منتقم یا مانع یا معطی یا صبور
دوست عزیزم نیت و قلب آدم البته تو هر دینی حرف اول رو میزنه و واقعا ارزش به همون نیته . ولی دین هم یه اصولی داره رو اون اصول بنا شده
خدایا من بارها و بارها دست عدالت پنهان تو رادیدم رحمت بی انتهای تو را با جان و دل حس کردم و همیشه شرمنده تو هستم ، باز هم از تو طلب میکنم : مهربانم یا سمیع یا بصیر یا قادر یا منتقم یا مانع یا معطی یا صبور
همینی که الان به ما گفتی بگو ولی اگه قراره کسی نخونه باز با همون لاک بخونه بهتره منم انقدر دوست دارم لاک بزنم این اسلام دست و پای منو بسته
فرزندان ما آن گونه نمی شوند که ما می خواهیم،بلکه آن گونه می شوند که ما هستیم .