2777
2789

دخترم تو خیابون دوچرخه دید و گریه میکرد براش

و من از بی پولی اشک میریختم😑

اون روزو یادم نمیره

از نظرم خوشت نیومد،رد شو...مجبور به ابراز وجود نیستی😄 اگه جوابتو ندادم بدون ارزش واکنش نداری الکی خودتو جر نده😙🤚🏻

خیلی بودن ولی الان یادم رفته همیشه به گذر زمان اعتقاد داشتم  

دیقیقا یه بدترین ها هست که وقتی ادم جلوتر میره فکر میکنه واسه چه چیزهای بیهوده ای قصه خورده یا سر موضوعاتی بحث کرده شاید چون مشکلات بزرگتر میشه مشکلات قبلی سبک میشه

گاهی سکوت‌بوی دلخوری میده  پرحرفی بوی دلتنگی  میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز😊

به خاطرش توی جاده کلی گریه کردم

از اینکه مربیم زود قضاوت کرد و منی که کلی توی شهرستان تمرین کرده بودم رو حذف کرد از این مسابقه و لیگای بعدی 

اینکه رفیقام پشت سر هم زنگ میزدن😅

میگفتن جان خالی خیلی خوش میگذره و تصویری کلی تماس میگرفتن 

و منم وانمود میکردم خیلی خوشحالم و میخندیدم 

بعد از روزها که خوب شدم دوباره دلم شکست 

اولش فکر میکردم باهاش کنار نمیام تا اینکه گفتم مهم نیست برام من تلاش میکنم به هیچ بشری هم محل نمیدم

خیلی برام سخت بود این دو روز از اینکه آینده ای که داشتم بهش نزدیک میشدم با قضاوت دیگران به هم ریخت😊⁦👌🏻⁩

خدایا میسپارم دست خودت هر چیزی که صلاحه

بحث نکنید وژم حوصله هیچکین نیره🥴فدای خماری چویل کالت فدای و تنیا نیشتن نو مالت هم نفس هم دوست هم کل کسمی له دار دنیا هر خود بسمی دارو آرام بخش درد و دلمی بوسان تازه پر له گلمی⁦♥️⁩✨مه ترسه عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!🙃با افتخار دختری از تبار زاگرسم💛🥺

پنج سال از زندگیم بخاطر خیانتهای شوهرم شباش با گریه و اشک تا صبح گذشت. اما الان شش ماهه که بزرگ شدم هرچیزی منو نمیشکنه. دیر فهمیدم آدما دنبال لیاقتاشون میرن اما بلاخره فهمیدم. اینم یاد گرفتم ک ناراحتیمو حتی پیش عزیزترین کسام هم بروز ندم. خودم باشم و خودم. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

از عشقم جدا شدم..فک‌کردم میمیرم ولی تونستم

عکسم پخش شد..فکر کردم از غصه میمیرم ولی نمردم

از همسرم جداشدم...فکر کردم از دوریش میمبرم ولی کَکمم نگزید

خیلی روزا .

روزی ک دکتر گف بیماریت درمان نمیشه.

ولی من از مشکلاتم قوی تر بودم:))))

ولی علان بی حسم ب همچیز

شاید واقعا احساساتم مردن:)

پارسال تابستون که کرونا گرفته بودم برای بار اول که روزانه ۶۰۰ تا میمردن تنگی نفس شدید داشتم رفتم بیمارستان نفسم بالا نمیومد بچه هام جلو چشمم همش میومدن چه حس بدی خفه شدن ریه ام بالای ۵۰ درصد درگیری داشت وقتی خیلی سختی کشیدم پریودم شده بودم دیگه بدتر یه نوار بهداشتی نمیتونستم عوض کنم از سر جام برای یک دستشویی بیدارمیشدم خفه میشدم از سرفه یعنی تا این حد سرفه هام بود