2777
2789

خونه ام بالاخونه بابامه بعد الان نمیخوام اونا بفهمن صبح ک بیدارشن میفهمن ماشینش نیست شب نیومده چکارکنم بنظرتون چ دروغی بگم

من شوهرم ی چیزی گفت اومدم اول جوابشو بدم بعد گفتم لعنت به شیطون بهش گفتم اگه دنبال دعوا میگردی بگو تا جوابتو بدم و گرنه دیگه ادامه نده شبمون رو هم خراب نکن .... اینجوری شد که از ی قهر و دعوا جلوگیری کردم    

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

چرا قهر کنه بره خب؟ اونم این موقع شب 

خودش میاد غصه نخور

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شوهرم ی چیزی گفت اومدم اول جوابشو بدم بعد گفتم لعنت به شیطون بهش گفتم اگه دنبال دعوا میگردی بگو ت ...

وای این لعنتی یکی من گفتم یکی اون اخر لباساشو جمع کرد رف😐😐😐

وای این لعنتی یکی من گفتم یکی اون اخر لباساشو جمع کرد رف😐😐😐

دقیقا منم اگه جواب همسرم رو داده بودم همین شده بود یکی من میگفتم یکی اون آخرش با قهر و دعوا میخوابیدیم صبحم بدعنق. پا میشو میرفت تا شبم سرسنگین بود 

ازعصری رفته هرچی منتظرشدم برنگشت الان فقط فکرم اینه ک به بابام اینا چی بگم

اصلا نیاز نیست چیزی بگی 

مگه قراره همه چیو توضیح بدی 

بگو صبح زود کارداشته رفته

😑🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️کاش خونه مستقل بود راحت بودم بخدا

ی سوال راضی که پیش خانوادت هستی؟ 

آخه منم مامانم میگه بیاین همینجا تو همین ساختمون ما بشینین من دو دلم

ی سوال راضی که پیش خانوادت هستی؟  آخه منم مامانم میگه بیاین همینجا تو همین ساختمون ما بشینین م ...

کاری به کارمون ندارن اما الان اگه خونمون جدا بود نمیفهمیدن ک دعوا کردیم ولی اینجوری میفهمن من ادمیم ک دوست ندارم هیچ رقمه کسی دعوامونو بفهمه چون ما باهم خوب میشیم ولی اونا توذهنشون میمونه

ی سوال راضی که پیش خانوادت هستی؟  آخه منم مامانم میگه بیاین همینجا تو همین ساختمون ما بشینین م ...

من بین خونه اجاره ای با اجاره سنگین و خونه داغون ترجیح دادم خونه نوساز از خودمو داشته باشم ولی اگه امکان خرید خونه مستقل داشتم حتما میگرفتم 

من بین خونه اجاره ای با اجاره سنگین و خونه داغون ترجیح دادم خونه نوساز از خودمو داشته باشم ولی اگه ا ...

من همسرم داره تلاشش رو میکنه که بخره یا ی پول خوب برای رهن جور کنه 

خودم دوست ندارم خونه بابام باشیم فکر میکنم هیچ وقت مستقل نمیشیم و بالخره آدم وقتی باهم بشینه ی سری دخالت ها و مسائل خواه ناخواه پیش میاد 

ولی خیلی هم بهشون وابسته ام 

همینجوری موندم ....

شما هم نگران نباش شوهرت میاد به پدر و مادرت هن بگو صبح زود کاری براش پیش اومده رفته