2777
2789

بعد از سالها میخوام قرص بخورم... باید حتما از اول قاعدگی شروع بشه؟ چه مدت بعد از مصرفش رابطه بدون پیشگیری امنه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیپترون کامپاند میخورم خیلی راضیم هیچ مشکلی برام اینجاد نکرد از روز پنجم پریودی بخور وقتی که تموم شد صبر کن هشت روز بعدش دوباره شروع کن ماه اولم جلوگیری داشته باش

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
هم مطمئن نیست هم دردناکه بعدش دردسر درست میکنه هی جابجا میشه و درد و...... اغلب ناراضی ان

ببین عزیزم من از چندین دکتر مشاوره گرفتم واسه جلوگیری کمترین عوارض رو گفتن ائودی البته رعایت باید کنی مثلا سنگینی بلند نکنی واینک چکش کنی خداروشکر الان دوساله ائودی دارم ومشکلی هم ندارم