2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهرم سر جا شکلاتیو شکوندم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1121 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرشوهرم تو عقد که بودیم میرفتن خونه باغشون بعد من میومدم پیش شوهرم تنها نباشه بعدا که میومد مثلا میگفت فلان ظرفم نیست شما ندیدین یا میگفت ازاین بشقابا بیشتر داشتم نمیدونم چرا کم شده😐🤦

فک میکرد من ظرفاشو شکوندم بهش نمیگم کلا مادرشوهر به عروس حس خوبی ندارن😅

شاید برااون عزیزباشه براتو قدیمیه

بنظرت ارزش داره دل یکی رو که صبح تا شب مثل دختر دلسوزانه کمکش کرده باشه بخاطر یه چیز بی ارزش اینجوری بکنه؟ هرچند براش عزیز باشه؟ واقعا خیلی عجیب و غریب هستین بنظرم هیچ چیزی عزیزتر از غرور و عزت نفس یک انسان نیست که بیخودی خورد بشه یا دل یک انسان شکسته بشه بی دلیل

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
من مادرشوهرم تو عقد که بودیم میرفتن خونه باغشون بعد من میومدم پیش شوهرم تنها نباشه بعدا که میومد مثل ...

یه سوال ؟ 

من و زن داداش مادر شوهرم هم سن هستیم و از هر لحاظ. دریک حدیم ولی با اون بسیار محترمانه برخورد میکنه به من بی احترامی نمیکنه ولی هرگز مثل اون باهام برخورد نمیکنه

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
یه سوال ؟  من و زن داداش مادر شوهرم هم سن هستیم و از هر لحاظ. دریک حدیم ولی با اون بسیار محترم ...

شاید مثل مادرشوهر من عقیده داره به عروس نباید رو داد وگرنه پرو میشن