2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت چرا نمیای بیرون

287 بازدید | 19 پست

من درونگرا هستم اصلا از جمع خوشم نمیاد تو تنهایی خودم خیلی حس خوبی دارم آرامش دارم اما وقتی میرم تو جمع فرقی نمیکنه خانواده خودم باشه یا شوهرم همش اضطراب دارم خیلی حالم بد میشه فقط دلم میخواد اون لحظه فرار کنم برم تو خونه خودم نمی‌دونم ب اونا چی بگم ک بد متوجه نشن فکر نکنند عمدا نمیرم

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم درون‌گرا اینجور باشه شما فوبیا داری ازجمعیت

ن نمیترسم از جمعیت اما تو جمع هیچ حرفی واسه.گفتن ندارم خسته میشم از ی جا نشستن حوصلم سر میشه اما تو خونه خودم با اینکه تنهام اصلا حوصلم سر نمیره

من از سال ۹۷ باهاشون زندگی میکنم من و میشناسن اما درکم نمیکنند 

ماهم این مشکلو با مادرم داریم 

وقتی میام خونشون حس زندانیارو دارم،اگر شوهرت برعکست باشه عذاب اوره براش.....

باید رو خودت کار کنی که تو جمع هم بری،چجوری میخوایی بچتو اجتماعی کنی وقتی همش تو خونه باشی،این رفتار ...

بچم از صبح تا شب خونه مادرشوهرم با اونا میره بیرون فقط شبا میاد خونه هر روز میرن گردش،نمیدونم دست خودم نیست از بچگی یادم میاد اینطوری بودم

ن نمیترسم از جمعیت اما تو جمع هیچ حرفی واسه.گفتن ندارم خسته میشم از ی جا نشستن حوصلم سر میشه اما تو ...

خب شماگفتید وقتی میرم تو جمع اضطراب دارم،،

اضطرابت رفع شه همه چی حل میشه

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

بچم از صبح تا شب خونه مادرشوهرم با اونا میره بیرون فقط شبا میاد خونه هر روز میرن گردش،نمیدونم دست خو ...

وایی،چجوری میتونی از بچت دور بمونی واقعا سختت نیس،دوسنداری باهاش بچگی کنی،لطفا پیگیر مشکلت باش قطعا یه راهکار داره 

ولی بیشتر خودتی که میتونی به خودت کمک کنی