2777
2789
عنوان

رفتار با خواهرشوهرم

415 بازدید | 23 پست

بچه ها ما منو همسرم ی شهر دیگ هستیم برای کار، یک هفته هس اومدیم شهر خودمون ولی باز برمیگردیم تو این چند روز خواهرشوهرم همش زنگ میزنه بیاین خونم از پشت تلفن قربون صدقه داداشش میشه میبوسمت و فلان ....همه اینارو داد میزنه انگار ن انگار ک منم هستم

منم مایل نیستم برم خونش چون هر موقع رفتم نامرتب بوده خونش اینو بی احترامی میدونم، حالا دیده نمیریم به شوهرم زنگ زده که میخوام ناهار دعوتتون کنم

منم به شوهرم گفتم ، زنگ زد واسه ناهار بهش بگو باید به خانمم زنگ بزنی دعوت کنی شوهرمم گف باشه

کار خوبی کردم ؟

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برو یک وعده غذابخور بیا

چقدر سخت می کنید همه چیزرا.....

دیرتر برین اونجا زیادصحبت نکن چیزی گفتندجواب بده نگفتند بیشتردرسکوت باش نه اخم کنی ها

امازیادگرم نگیر مگه حس کنی اون باهات گرم گرفته...

بااین رفتار خودتو ازچشم همسرت میندازی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

وقتی ازدواج کردی وارد یه زندگی مشترک شدی دیگه، همه شما دوتا رو یکی میبینن ،همسرتون رو دعوت کنه یعنی شما رو دعوت کرده ، سخت نگیر عزیز جان 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
نه برو یک وعده غذابخور بیا چقدر سخت می کنید همه چیزرا..... دیرتر برین اونجا زیادصحبت نکن چیزی گفتن ...

اتفاقا شوهرم پشتمه این میشه زنان علیه زنان

چرا چون خواهرهمسرمه اجازه بدم بهم بی احترامی کنه

به من اصلا زنگ نمیزنه ینی دوس نداره منو ببینه فقط میخواد داداششو ببینه باید بفهمه ما الان ی خانواده ایم اگ داداششو میخواد باید به من احترام بزاره

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿