2777
2789
عنوان

قراره طلاق بگیریم بخاطر تپلی پایین تنه

| مشاهده متن کامل بحث + 7604 بازدید | 147 پست

حتما جدا شو . این  دنبال بهونه س . فردا پس فردا از هزار تا چیز دیگه ایراد می گیره . تجربه شو دارم که میگم . یه درصدم به این فکر نکن که باهاش بری زیر یه سقف ، بدبخت میشی خواهر من .

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه این گوه گندای بی ریشه رو از کجا پیدا کردید بعد پربازدید ک میشه میگن واسه شوهرکردنمون صلوات😐

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😐درخاست دوستی قبول نمیکنم اصرار نکنید 😁ما امیدمون به خداس 

من اصلا هیج جا به هیچ کس توهین نمیکنم... 

ولی خیلی نامزدت کثافت بازی دراورد... نجس

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂

این دیگه مرد زندگی نمیشه 

قراره یه عمر زندگی باشه 

رهاش کن بره ان شاالله یه آدم خوب از اون خواب روزگار قسمتت بشه

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

این سر تا پا عیبو از کجا پیدا کردی؟؟؟؟؟؟خاک بر سر بی فرهنگه بیشعورش کنن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اصلاااا باورم نمیشه ادم انقدر پست باشه

الان همه میخوان رون و پایین تنشون بزرگ باشه 

ب نظرم حداشو حتی اگه دوسش داری این چشمش همش میفته ب بدن این و اون خیانت میکنه خیلی پسته 

من بخوام از خودم ایراد بگیرم ک خیلی نفله ترم😂

وای باورم نمیشه همچین آدمایی وجود دارن!!!!!

چه خانواده ی عتیقه ای هم داره 

خواهر ببین هییییییچکس روی کره ی زمین کامل و بدون نقض نیست هیچکس... 

خداتو شکر کن که قبل از اینکه باش زیر یک سقف بری و بچه دار بشی خودشو و خانوادشو شناختی .... 

جدا شو و عزت نفستو حفظ کن عزیزم 

کاربری مشترک