2777
2789
عنوان

خانم هایی که کراتین کردین

97 بازدید | 16 پست

راضی بودین؟؟ میخوام انجام بدم ولی میترسم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

من پروتئین تراپی کردم تا وقتی بهش رسیدگی میکردم خوب بود ولی بعدش برگشت همون حالت اولش

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چی میترسی😂😂 کراتین نمیخوره که

ببینید کراتین یکم احتمالا ریزش مو داشته باشین که بستگی به مهارت آرایشگرتون داره

به نظرم پروتئینه و اوزون تراپی بهتر از کراتینه اس

از چی میترسی😂😂 کراتین نمیخوره که ببینید کراتین یکم احتمالا ریزش مو داشته باشین که بستگی به مهارت ...

میترسم گند بزنم به موهام

میگن خیلی موهات چرب میشه و ریزش میاره و...

راستش موهام خیلی فره و حجمش هم‌واقعا زیاده واسه همین میگن پروتئین تراپی جوابگو نیست

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
اگه کم پشته  انجام نده

خیلی پرپشته

چون زیادی پرپشته نمیدونم چیکار کنم باهاشون

اگه کم پشت بود با ماسک مو و... فر موهامو مرتب نگه میداشتم

ریزش مو پیدا کردم الان یکم بهتر شده ولی راضیم درکل 

مرسی که جواب دادی❤️

خیلی خوبه انجام بده

خداروشکر یکی کاملا راضی بود😅