آوانوش8 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 3905 عنوان ذکر مال و علم عظیم 360 بازدید | 8 پست بچه ها کسی بوده ک تجربه شخصی خودش باشع و حاجت گرفته باشه؟ 1401/11/15 | 16:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنها_امیدم_خدا_ عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 58 https://www.ninisite.com/discussion/topic/941327/اگر-مشکل-مالی-داری-بیا-این-ذکرو-بخونیم-من-که-از-این-ذکر-معجزه-دیدم کاربر قدیمی.....👈قدم بگذار در راهی که میدانی حق است،،،حتی اگر یک نفر بودی...👉
تنها_امیدم_خدا_ عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 58 این تاپیکو بخون خیلی خوبه من خودمم مطمئنم این ذکر کمک میکنه کاربر قدیمی.....👈قدم بگذار در راهی که میدانی حق است،،،حتی اگر یک نفر بودی...👉
آوانوش8 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 3905 این تاپیکو بخون خیلی خوبه من خودمم مطمئنم این ذکر کمک میکنه مررسی عزیزم از لطفت من ی مدت رپزی چهارصد تا گفتم بعد ول کردم شما خودت خوندی؟حتما ۴۰۰ باید بگیم؟
تنها_امیدم_خدا_ عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 58 مررسی عزیزم از لطفت من ی مدت رپزی چهارصد تا گفتم بعد ول کردم شما خودت خوندی؟ حتما ۴۰ ... خواهش میکنم آره روزی ۴۰۰ بار رو بگو چون روایته از امام صادق ع که ۴۰۰ مرتبه تا۶۰ روزمن خودمم میخوام از امروز شروع کنم مطمئنم که جواب میگیرم تاحالاهم انجام ندادم کاربر قدیمی.....👈قدم بگذار در راهی که میدانی حق است،،،حتی اگر یک نفر بودی...👉
آوانوش8 مدیر استارتر عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 3905 خواهش میکنم آره روزی ۴۰۰ بار رو بگو چون روایته از امام صادق ع که ۴۰۰ مرتبه تا۶۰ روز من خودمم میخوام ... بااشه منم شروع کردم همین الان . بیا باهم بخونیم . یا اونجا یا اینجا. روزشمار بزنیم. به هم یاداوری کنیم . باهم باشیم تاثیرشم بیشتره. برای هم دعا کنیم.
تنها_امیدم_خدا_ عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 58 بااشه منم شروع کردم همین الان . بیا باهم بخونیم . یا اونجا یا اینجا. روزشمار بزنیم. به هم یاداوری کن ... باشه عزیزم همونجا اعلام کنیممهم ترین چیز ایمان داشتن به خداس عزیزم فقط اونه که همیشه حواسش بهمون هست التماس دعا کاربر قدیمی.....👈قدم بگذار در راهی که میدانی حق است،،،حتی اگر یک نفر بودی...👉
maahkam17191 عضویت: 1392/12/09 تعداد پست: 10224 https://www.ninisite.com/discussion/topic/941327/اگر-مشکل-مالی-داری-بیا-این-ذکرو-بخونیم-من-که-از-این ... این تاپیک منه اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.