2777
2789

بچه ها لطفا کمک کنید

من ٩ ماه هست ک با ی نفر رابطه دارم

من خودم ١۵ سالمه و اون ١۶ 

طرف منو خیلی دوس داره و کلا اخلاقشم خوبه فقط یکم عصبیه اونم اصلا با من نه

و اینکه من تو خانواده ای بزرگ شدم ک رو دختر خیلی حساس هستن 

رابطه ما مجازی هست خیلی دلم میخواد برم بیرون ببینمش اونم خیلی بهم میگ اما من نمتیونم چون خانوادم اجازه نمیدن تنها برم بیرون 

بعد من بهش قول دادم ک هیچ وقت ولش نکنم 

بنظرتون کار خوبیه؟ 

رابطه از الان تا بیست و خورده ای سالگی میتونه پایدار باشه؟ 

و اگ میگین نه کات کن لطفا بگید چی بهش بگم 

همه شرایطمم میدونه ک نمیتونم برم بیرون نمیتونم هر وقت دلم بخاد زنگش بزنم یا زنگم بزنه 

ی شب، شب تیرع، یهو روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره🍷🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ و ۱۶😶

با خودت چی فک کردی موقعی ک رل زدی؟

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

برو شیرت بخور دختره پررو لجن وقتی میگی خانوادم حساسن چرا پسر بازی میکنی چقد دخترای الان پررو شدن یعنی چی دوست پسر اگه کسی بخادت نمیاد تو خیابون باهات دوست بشه بعدن هم مث دستمال پرتت کنه،😡😡😡

وای عزیزم شما الان به فکر درس و ایندت باشی نه که شما هنوز سنت  خیلی کمه اون طرف هم که کلا بچه اخه مردها میبینی زن وزندگی دارند اما هنوز بچه هستند این که دیگه خیلی خیلی بچست گلم 

بوی عطر چیه :ادددددددددددم باید بوی اعتماددددددد بده ❤️❤️❤️❤️❤️

رابطه فقط رسمیش خوبه بقیش سم خالصه نابودت می کنه 

من اگه جای تو بودم ترجیح می دادم به درسم برسم و یه مهارت هم در کنارش یاد بگیرم و ایندمو بسازم . از الان خودم رو درگیر این قضایا نمی کردم 

عزیزم الان وقت درس خوندنه. بیا از این فکرا بیرون.این رابطه ها عاقبت نداره که.آقایون بعد ۲۵ ۲۶ سالگی هنوز نمیتونن مسئولیت پذیر باشن آخه ۱۶ ساله😐بچسب به درست 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

رابطه فقط رسمیش خوبه بقیش سم خالصه نابودت می کنه  من اگه جای تو بودم ترجیح می دادم به درسم برس ...

دقیقا با حرفتون موافقم 

بوی عطر چیه :ادددددددددددم باید بوی اعتماددددددد بده ❤️❤️❤️❤️❤️