2777
2789
عنوان

بارداری دوقلو و کمر درد 😩

| مشاهده متن کامل بحث + 18040 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارتر  

من هفته ۵ بارداری هستم و یک دفعه گرمام میشه شدید و عرق میکنم یک دفعه سرمام میشه و میلرزم 

به نظرتون ممکنه دوقلو باشه 

هر دو سینه هام هم به شدت درد میکنه 

شما این علائم را داشتین ؟؟

سلام استارتر   من هفته ۵ بارداری هستم و یک دفعه گرمام میشه شدید و عرق میکنم یک دفعه سرمام میشه ...

عزیزم من بتام بالا بود همون اول ولی این علائم مث تب و پادرد زیاد رو داشتم 

سلام عزیزم ببخشید شما گر گرفتگی شدید و لرز و احساس سرما  داشتین هفته های اول بارداریتون؟

سلام نه نداشتم

منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
عزیزم من بتام بالا بود همون اول ولی این علائم مث تب و پادرد زیاد رو داشتم 

عزیزم مبارکه سردست خیری بلندشی

گلم علائمت از کی شروع شد؟؟؟ 

من فردا میرم تو 7 هفته دو روزه پادرد و کمر درد دارم 

خیلی زود از نفس میوفتم و خیییلی زود خستم میشه 

شکمم بزرگ شده ممکنه دوقلو باشه؟؟؟ بتام سه روز بعد تاخیر 1274 بود به هرکی میگفتم میگفت خیلی زیاده

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
عزیزم مبارکه سردست خیری بلندشی گلم علائمت از کی شروع شد؟؟؟  من فردا میرم تو 7 هفته دو روزه پا ...

عزیزم من علائمم از هفته های اول بعد بتامم روز ۱۴نزدیک به ۲۰۰۷بود دیگه قبلش سردرد داشتم اما الان هفته ۱۳نفس تنگی رو خیلی دارم مخصوصا شبا 

عزیزم من علائمم از هفته های اول بعد بتامم روز ۱۴نزدیک به ۲۰۰۷بود دیگه قبلش سردرد داشتم اما الان هفته ...

من همون اوایل خیلی اذیت بودم کمر درد داشتم و اصلا نمیتونستم سرپا بایستم و سر درد که تو عمرم نداشتم تا 4 هفته و 5 روز داشتم این دردها رو اما ازبین رفت تا الان که رفتم تو 7 هفته انگار دوباره داره برمیگرده دیشب مردم از کمر درد و پا درد... 

انشالله سر دست خیری بلندشی و دوتا نینی هاتو به سلامت بغل کنی واسه منم دعا کن دوتا باشه😍🙈

شوهرم میگفت اگه تم بود بار بعدی میریم دکتر که دوقلو بشه😅

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
انشالله عزیزم هرچی خیرو صلاحته😘

فداتشم ممنون عزیزم❤️❤️همجنین شما

من از اول احتمال میدادم نباشه

چون جواب آزمایشم بتام پایین بود

ولی دکتر نا امید نبود و با گذشت زمان آزمایش بتام رفت بالا

دکتر می‌گفت 1 جنین دارم

ولی در ماه دوم معلوم شد که دوقلو هستند

ممنون از زحماته دکتر🙏🙏🙏