2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزم بچه شماام تزریق خون داشت؟همینجور به آزمایشگاه بگم انجام میده؟

فراورده خونی تزریق کردن، هم خودم و همه بچه.

ولی چون پارامتر فکر کنم لنفوسیت دخترم بالا بود که نشونه عفونت و بیماری عفونی مثل ایدز و هپاتیت. براش نوشت.

برای خودمم قبلش نوشته بود که البته باید چند ماه بعد بری نه بلافاصله بعد خون زدن.

دکتر باید بنویسه 

فراورده خونی تزریق کردن، هم خودم و همه بچه. ولی چون پارامتر فکر کنم لنفوسیت دخترم بالا بود که نشونه ...

چندماه باید بگذره برم؟  منم خیلی میترسم بچم چندین بار خون گرفته

چندماه باید بگذره برم؟  منم خیلی میترسم بچم چندین بار خون گرفته

نه بابا چه ترسی.

دختر من کلا خونش به هم ریخته بود، دقیقش چون خودم مشکل داشتم.

بعد ۶ ماهگی کهبه تدریج خون تازه جایگزین خون مادر تو بدنش شد، اوکی شد.

بی خودی استرس نگیر.

خداروشکر خون تو بیمارستانها چک میشه. برای اطمینان میبری برای چکاپهای دوره ای بگو براش بنویسه

نه بابا چه ترسی. دختر من کلا خونش به هم ریخته بود، دقیقش چون خودم مشکل داشتم. بعد ۶ ماهگی کهبه تدر ...

قبل اینکه به دخترتون خون بزنن از شما آزمایش گرفتن؟بچه من یک ماهگی و دو ماهگی کلی خون گرفت.یعنی بعد شش ماه ببرم برای ازمایش؟