2777
2789

مامانهای عزیز که بچه کلاس اول دارید معلم چه اندازه مشق میده؟؟ 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم ما هردرس جدیدی که میگه، یه صفحه بخش و صداکشی و ۶، ۷تا کلمه ام به عنوان جمله سازی میده.

ولی من خودم علاوه بر اینا یه صفحه یا دوصفحه کلمه میگم که از هرکدوم یه خط بنویسه و یه دیکته شب هم هرشب بهش میگم. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بچه خودم معلمش روز اولی که هر نشانه جدید که اموزش میده بین ۲۵تا۳٠کلمه میده قبلا میگفت دو خژ هر کلمه رو بنویسن الان شده یک خط،بخش و صداکشی همه این کلمات در جدول و ۱۴تا کلمه رو جمله سازی میده 

روز بعد متن بلند میده مشق بنویسن و املا در منزل کار کنن و فرداش از رو همین متن املا در کلاس میگه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

مشق خیلی خوبه، چون فقط تمرین و تکرار باعث یادگیری میشه. خیلی درمقابل مشق گفتن معلم ها گارد نگیرین، بچه هاتونم تنبل نکنید. تو کلاس اول یادگیری خیلی مهمه، چون پایه ست.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

مشق خیلی خوبه، چون فقط تمرین و تکرار باعث یادگیری میشه. خیلی درجقابل مشق گفتن معلم ها گارد نگیرین، ب ...

عزیزم ۳٠تا کلمه هر کدوم دوخط بود، الان شده یک خط

کاربرگ های سه صفحه ای برای فارسی و ریاضی هم میده

من هر روز بین ۴تا۵ساعت دارم با بچه کار میکنم

الان زده شده، با گریه مینویسه، 

زیاد تکلیف نمیگه بیشتر روی روخوانی درس و کتاب داستان و مجله رشد تاکید داره

بله فامیل هم بچه کلاس اولی دارن، اونا معلمشون همین روش رو داره، بچه به راحتی روانخوانی میکنه

بله فامیل هم بچه کلاس اولی دارن، اونا معلمشون همین روش رو داره، بچه به راحتی روانخوانی میکنه

بله روش جدیده که اومده از بین تمام مدارس کشور فقط ۶۰ تا از مدارس باید این روش رو انجام بدن بعد اگه خوب نتیجه داد سال دیگه باید همه مدارس انجامش بدن

الان تا درس چند رو تدریس کردن

درس ف هستن فردا املا میگن و نشانه جدید اموزش میدن

بچه های فامیل چهار نشانه جلوتر هستن

من خودمم با سرمشق و تمرین موافقم، ولی هر چیزی حدپسط خوبه، بچه مه به شدت علاقه به درس و مدرسه داشته، الان میگه خداکنه نشانه جدید درس نده، از املا بدم میاد

در هفته سه بار املا در کلاس در دفتر املا مینویسن،

درس ف هستن فردا املا میگن و نشانه جدید اموزش میدن بچه های فامیل چهار نشانه جلوتر هستن من خودمم با ...

فردا درس ۱۳ رو یاد میدن املا و تکلیف زیاد ندارن حتی بخش کدن و صدا کشی رو هم نباید بنویسن با قیچی برش میزنن

بیشتر روی خواندن تاکید دارن

فردا درس ۱۳ رو یاد میدن املا و تکلیف زیاد ندارن حتی بخش کدن و صدا کشی رو هم نباید بنویسن با قیچی برش ...

نود درصد مادرا انتقاد دارن و تاثیر نداشته

اون ده درصدم مادرهایی هستن که بچه هاشون تکلیف نمینویسن