2777
2789
عنوان

بابا...

| مشاهده متن کامل بحث + 18833 بازدید | 1061 پست

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲 

من صد هزارجمعه طلب دارم ازخدا😓😓😓 جمعه های بی شما اقا حساب نیست😭😭😭 .اللهم  عجل لولیک فرج🌹🌹🌹🌹

سلام بابای مهربون... سلام آقا جان... سلام امام زمانم... فقط میخوام بگم منو ببخش 😓😓

بخاطر همه ی بی مهریام و کوتاهیام منو ببخش 

من بدم ولی شما خوبی کن و در حقم دعای عاقبت به خیری کن پیش حضرت علی ع و حضرت زهرا س وخدای مهربون 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دخترلکستان     @__btsarmy__     @ننه_قمرجان     @جادوگرر ...

مرسی دوست جانم 🫂🥰😍

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
@fhai   @kdhdyevdjjdudhndks90   @malake_yazdahom   @dokhtaregham   ...

الهی دورت بگردم خیر ببینی مهربون خیلی خوشحالم کردی ❤🙏

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
@مامانی_ساشا     @عروسم     @لینا2     سلام عزیزم 💗عیدتون مب ...

سلام عزیزم عید شما هم مبارک🌺 حاجت شما هم روا 🌺ان شاالله هر چی خیره براتون پیش بیاد🌺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم صل علی محمد و علی محمد و عجل فرجهم

اللهم عجل لولیک فرج

کاربری دست دونفره 🤭از تناقض تاپیک ها تعجب نکنید 

🌱🌹اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم🌹🌱