_tofani_ مدیر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 719 عنوان بعد از اینکه دلمو برای بار هزارم شکست+شات | مشاهده متن کامل بحث + 2312 بازدید | 119 پست چرا اینقد افراطی دوسش دارمولی اون نه 1401/11/15 | 00:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرنوشگلی عضویت: 1401/07/12 تعداد پست: 2367 سنتی خب من حس میکنم ۹۰ درصده ازدواجای سنتی این مشکلو داره روحتو که بشناسی قلبت نمیشکنه /تورومیشناسم ارزشت بیشتره🤌🏻
حنا_دختر_صورتی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 674 پیام منه عذر میخوام متوجه نشدم،،این سبک از پیاما برای یک زن به شخصه خوب نیستااا....سرسنگین باش،حتی اگه طلاقتم دادخودش میاد سمتت سبز باش...!🌱✨🚶🏻♀️
خانوم_اکبر_اقا عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 755 خوشبحالت ک قدر میدونه یه مدت مث خودش شدم ولی تا طلاق پیش رفتیم اره ولی با این جال گاهی خسته میشمدلم میخواد دوسش نداشته باشم حس میکنم اینهمه دوسداشتن یه ادم واسه جسمم زیادی سنگینه انشالله هر چی خیره پیش بیاد
عزیزمادر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 5366 اشکای منم شدت گرفت با پیامت چون میفهممت اوووف یه ده شب ازش بی خبر بودم داشتم دیوونه میشدم شب رفت ... مرده شور هرچی عشقه ببرن.چی بگم چی بگم میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
دخترموزرد عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5609 ب چیزای خوبش فکر کن من هرچی بشه میزنم روشونم میگم اینم میگذره. برای اینکه رابطه یکنواخت نشه کاراس ... خیلی به خوبی هاش فکر میکنم ولی نمیتونم دوسش داشته باشم از چشمم افتاده
_tofani_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 719 جانم اول بهم بگو هردوتاتون چن سالتونه چن وقته باهمین و مشکلتون سر چیه 🙂🌸🤍 تا میتون ... 1923یجوری بی احساسه تو زمانی ک من ناراحتم میره
عزیزمادر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 5366 خیلی به خوبی هاش فکر میکنم ولی نمیتونم دوسش داشته باشم از چشمم افتاده میشه بگی چی کارا کرده که از چشمت افتاده؟ میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
_tofani_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 719 میشه بگی چی کارا کرده که از چشمت افتاده؟ من هر کاری ام بکنم باز طرف غیر از منو میگیرع میفهمی
عزیزمادر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 5366 خیلی به خوبی هاش فکر میکنم ولی نمیتونم دوسش داشته باشم از چشمم افتاده میشه واسم بگی خیلی کنجکاوم بدونم.البته اگه ناراحت نمیشی میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
عزیزمادر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 5366 من هر کاری ام بکنم باز طرف غیر از منو میگیرع میفهمی به شدت درکت میکنم.واقعا نمیدونم چی بگم😔😔 میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه
دخترموزرد عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5609 میشه بگی چی کارا کرده که از چشمت افتاده؟ کتک زده ، فحش داده هم به خودم هم به خانواده ام،قهر کرده الان هم قهریم ۲۰ روزی میشه اما اصلا برام مهم نیست حتی سر سوزنی ناراحت نیستم اتفاقا خوشحال هم هستم هر لحظه آرزو میکنم بمیره
_tofani_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 719 به شدت درکت میکنم.واقعا نمیدونم چی بگم😔😔 اون دلمو شکست ولی من پیامش دادم بیا دنبالم حرف بزنیمصب گفت باشهپاشدم دوشگرفتم اماده شدم ظهر شد نیومد عصر شد نیومد شب شد نیومد اخر زنگش زدم گفت منتظرم نباش نمیرسم بیام🥺💔
دخترموزرد عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 5609 میشه واسم بگی خیلی کنجکاوم بدونم.البته اگه ناراحت نمیشی البته خیلی خون دل هم بهم داده دقیقا دست گذاشته روی نقطه ضعفم همیشه حیلی بداخلاقه همیشه الکی ازم ایراد میگیره
_tofani_ مدیر استارتر عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 719 کتک زده ، فحش داده هم به خودم هم به خانواده ام،قهر کرده الان هم قهریم ۲۰ روزی میشه اما اصلا برام مهم ... واقعا نمیدونم خودضونو چی فکز کردن
عزیزمادر عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 5366 کتک زده ، فحش داده هم به خودم هم به خانواده ام،قهر کرده الان هم قهریم ۲۰ روزی میشه اما اصلا برام مهم ... 😔😔 میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه