2777
2789
عنوان

تعبیر خوابمو کسی بلده؟

167 بازدید | 22 پست

خواب دیدم دوتا قلب نشونم دادن که این دوتا قلب به هم چسبیده و قفل شده بودن، و اون قلب دومی قلب کسی بود که دوسش دارم و یه نفر بهم گفت که قلب های شما بهم قفل شده یعنی چی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ کسی بوده لطفا برا منم بگه خواب دیدم که قبر دوتا شهید رو بادستای خودم کندم گفتم اینجا جاشون خوب نیس پا میزارن روشون بعد پیکر هاشون ک اسکلت بودن بغل کردم و بالا تر دفن کردم

دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤
کلا قفل تو خواب اعتماد نوشته و قلب یعنی چیزی که میخوای رو به دست میاری حالا خودت بر حسب ما خودآگاهت ...

مرسی عزیزم،اره خودمم حس میکنم تعبیرش خوبه ولی اینکه جور نمیشه برام سواله

اخه خیلی دیر شده خیلی ساله واقعا دارم عذاب میکشم، خواب های خوب میببنم، ولی جور نمیشه 

انشالله که خواب هات نویده روزهای خوب رو میدن توکلت بخدا باشه ،بعدشم گلم ازشما حرکت از خدا برکت، باید اون آقا تلاششون بکنه که این وصلت جور بشه دیگه، یا بیاد خاستگاری یا تلاش کنه مخالف هارو راضی کنه و... با دست رو دست گذاشتن که نمیشه

اخه خیلی دیر شده خیلی ساله واقعا دارم عذاب میکشم، خواب های خوب میببنم، ولی جور نمیشه 

تعبیر خوابت اینه که فعلا قفلی تا این قفل باز بشه و ازدواجت سربگیره. حالا علت چی هست، شاید خودت بدونی شایدم ندونی 

انشالله که خواب هات نویده روزهای خوب رو میدن توکلت بخدا باشه ،بعدشم گلم ازشما حرکت از خدا برکت، باید ...

تلاش کرده خاستگاری هم اومدن ولی هی عطسع صبر اومد، یکی فوت شد عقب افتاد الان هم باز میخان بیاد باز صبر میاد واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم

تعبیر خوابت اینه که فعلا قفلی تا این قفل باز بشه و ازدواجت سربگیره. حالا علت چی هست، شاید خودت بدونی ...

واقعا یعنی تعبیرش اینه؟, اخه من چیکار کنم این قفله باز شه، 

تلاش کرده خاستگاری هم اومدن ولی هی عطسع صبر اومد، یکی فوت شد عقب افتاد الان هم باز میخان بیاد باز صب ...

دعا بکن به ائمه متوسل بشو نذر و نساز کن آیت الکرسی بخون روزی که میان مدااام آیت الکرسی بخون وفاطمه زهرآ رو صدابزن و ازشون کمک بخواه انشالله که دیگه ایندفعه جور میشه