2777
2789
عنوان

کمک خیلی نگرانم

110 بازدید | 15 پست

دوستان شوهرم چند روزه پایین کمرش نزدیک ب ناحیه تناسلیش انگار ی ماهیچه باشه باد کرده هی کم میشه گاهیم انقد باد میکنه که عین ی توپ میزنه بیرون؟بنظرتون چی میتونه باشه 

دوروزه مطبا بسته اس امشب دیگه خیلی بد شد فردا میریم بیمارستان ولی بازم خیلی نگرانم

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

پایین کمر که میشه نزدیک باسن نه ناحیه تناسلی!

ببخشد هواسم نبود منظورم پایین شکمشه

آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشم‌هاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم می‌خواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه باده اسمش نمیدونم دقیق باد فتق فک کنم عمل می‌کنن اگه اون باشع 

ینی پایین شکمه؟

اره مردا‌میگیرن 

شما سابقه اشو داشتین تو اطرافیانتون؟

شما سابقه اشو داشتین تو اطرافیانتون؟

یکی از مردای فامیل خانومشون تعریف میکرد میگفتن دارو میدن اول فکر کنم بعد اگه خوب نشد عمل حالا دقیق اطلاع ندارم 

ببین متخصص ارولوژی نوبت بگیر مخصوص اقایونه

یکی از مردای فامیل خانومشون تعریف میکرد میگفتن دارو میدن اول فکر کنم بعد اگه خوب نشد عمل حالا دقیق ا ...

اره میدونم اخه فردام تعطیله گفتم بریم بیمارستان از استرسمون کم شه بعد اون اقا عمل کردن یا خوب شدن با دارو؟

خوب شدن  عملش هم اگه لازم شد عمل سنگینی نیست. نگران نباش

اخه کارشوهرم خیلی سنگینه میترسم بعدش دیگه نتونه بره سرکار الانم کلی درگیری داریم حتی هزینه درمانشم برامون سخته 😭

اخه کارشوهرم خیلی سنگینه میترسم بعدش دیگه نتونه بره سرکار الانم کلی درگیری داریم حتی هزینه درمانشم ب ...

ایشالا که چیزی نیست اینا همش احتمالن شاید کلا چیز خاصی نبود با یکم دارو حل میشه ایشالا 

خدا به همون کمک کنه🥲❤️‍🩹

ایشالا که چیزی نیست اینا همش احتمالن شاید کلا چیز خاصی نبود با یکم دارو حل میشه ایشالا  خدا به ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی فقط اون خانوم نگفتن که بدن شوهرشون اطرافش زخمای مثل وقتی حشره میزنه شده بوده یا ن؟

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی فقط اون خانوم نگفتن که بدن شوهرشون اطرافش زخمای مثل وقتی حشره میزنه شده بو ...

قربونت عزیزم 

نه دیگه دراون حد تخصصی نگفتن😅 می‌دونم خیلی نگرانی مطمعن باش خدا حواسش بهت هست بد به دلت راه نده

قربونت عزیزم  نه دیگه دراون حد تخصصی نگفتن😅 می‌دونم خیلی نگرانی مطمعن باش خدا حواسش بهت هست ب ...

اره عزیزم خیلینگرانم  خدا کمک کنه ممنونم ازت خیلی بم کمک کردی❤️❤️