2777
2789

منو دوستم خیلی صمیمی بودم  دختره ی عالمه رفیق و... دورشه ی دختره پرید تو رابطه مون همه چیو خراب کرد طوری ک رفیقم دیگ نمیخاد باهام حرف بزنه بعد منم خیلی وابسته بودم بهش ولی دیگ نیستم من مریضم مشکل قلبی دارم سر این و بحثاش و دعواهاش خیلی حالم بد شد طوری ک دیگ قرصامم ارومم نمیکرد ضربان قلبم. کم شده بود دکتر بهم خیلی  گفت که اروم باشم و...

بگید چجوری از اون دختره کثیف انتقام بگیرم؟؟؟

البته زمین گرده کارما هم هس ولی میخام خودم ضربه مو بزنم بهشون به هردوشون تروخدا نصیحت نکمید ک اروم باش و بیخیال فقط بگید چجوری انتقام بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم کارایی انجام بده که قلبت همیشه ارامش داشته باشه دوست زیاده، ولی قلب یکیه  ارامش و لذتی ...

نه باید حالیش کنم ک زمین گرده بلایی ک سر من اوردین سرتون بیاد میدونم کارما هس ولی میخام خودم انتقام بگیرم

بهترین انتقام بی محلی کردن بهشونه خودتو کاملاشادوبی تفاوت نشون بده‌ انگار نه انگار .تافکرکنه به هیچ ...

این رفیق چش سفید من انقد واسه موندش اصرار کردم اون عوضی نکرد