2777
2789

من جین ایر، خوشه های خشم، صد سال تنهایی و ۱۹۸۴ را خوندم. از بین این ۴ کتاب، خوشه های خشم را از همه بیشتر دوست داشتم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون خوبن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

جین ایر عالیه ناتور دشت تینیجریه اگاتا کریستی فقط میدونم بیشتر جنایی مینویسه و هوب خیلی معروفه خو ...

اخ گفتی 

هر روز داریم ۱۹۸۴ تجربه میکنیم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
صد سال تنهایی هم خوندم دوست داشتم .ناتور دشت ی مقدارشو زیاد دوست نداشتم

صصد سال تنهایی در مورد چی بود

یکم از داستانشون بگو لطفا

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 

کتاب مذهبی هم هست توش؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

من رمان نمی‌خونم یبارصد سال تنهایی رو خونده حالم بد شد نمی‌دونم چطور انقدر مشهور شده شاید سلیقه خیلیا باشه 

ولی به من حس فوق العاده بدی داد طوری که بی خیالش شدم

به نظرم من وقتتو با صد سال تنهایی تلف نکن میشه کتابهای بهتری خوند

جین ایر عالیه ناتور دشت تینیجریه اگاتا کریستی فقط میدونم بیشتر جنایی مینویسه و هوب خیلی معروفه خو ...

واااای چقد خوبببب ک عشق کتابی😍منم عاشق کتابم،آرزومه ی کتاب خونه دنج و کوچولو درس کنم،ولی هربار رفتم کتاب بگیرم پولم نکشیده 🥲😂

سبک‌های بی ربطی داره!

شرق بهشت فیلمش رو دیدم فیلم مهمیه برای بچه های سینما با بازی جیمز دین

جین ایر هم خوبه بهتر از بلندیهای بادگیره که نوشته خواهرشه

کتابهای آگاتا کریستی هم جنایی آن من دوستش دارم البته این هم فیلمش هست چند نفر میرن جزیزه و ...

چارلز دیکنز هم نویسنده بی خطر کتاب های دوره راهنمایی بنظرم!!

خوشه های خشم هم داستان بدبختی و مهاجرت یک خانواده اس توی آمریکا!تاریخ مصرفش گذشته بنظرم.

۱۹۸۴ هم برای یکنفر کتا بخون خوبه همون نویسنده قلعه حیوانات نوشته.

میگم بی ربطه همین دیگه ۱۹۸۴ کنار آگاتا کریستی!

آبگوشت کنار پیتزا با سس پستو

صد سال تنهایی هم که دیگه آخرشه. باید صد تا خوزه آکاردیو رو بخاطر بسپاری و بپذیری رمدیوس خوشگله یکروز که ملافه ها رو پهن میکرد با پروانه ها به آسمون رفت!خدای رئالیسم جادویی

حالا خودت ببین چند چندی🤭😂😂😂