2777
2789
عنوان

مامانم نمیذاره شب ها برم بیرون . اگه هم برم زنگ میزنه ابرومو میبرع

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 40 پست
نه والله هیچ راه حلی پیدا نشد بدترم شد الان یادش افتاده بگه اشتباه میکردم ولی الکی میگه پاش،بیفته ...

چی بگم والا .. حالا اگه پسرشون باشه ..

این منم ، پره آرزو 💪         این منم ، دنبال حال خوب 🤍             
راهش اینه با پدرت صحبت کنی و این موضوع رو باهاش ببندی. متاسفانه تو کشور ما طوری جا افتاده که فقط پس ...

اره فکر میکنم راه درست همینه 

از طرفی هم میترسم یهو بزنه زیرش بگه کلا حق نداری بری شبا بیرون 

دقیقا همینه اصلا به برادرم کاری ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره کاملااااااا ما در یک جامعه ی بسبار افسار گسیخته و کثیف زندگی میکنیم و شما مادر نیستی ببینی ...

از نگرانی نیست کارش ... میخواد اذیتم کنه همش 

وقتی میگه بابات عصبیه زنگ بزن بابات خیلی مهربون بگو بابا جون میشه یه ساعت دیگه بیام خونه

👌👌👌👌 حتما امتحان میکنم 

مرسی عزیزم 

اره فکر میکنم راه درست همینه  از طرفی هم میترسم یهو بزنه زیرش بگه کلا حق نداری بری شبا بیرون&n ...

اگه خیلی آروم و منطقی برای پدرت توضیح بدی،قطعا قبول میکنه.

به نظرم باهاش برو بیرون یا زمانی که تو خونه تنها بودید باهاش صحبت کن که تحت تاثیر مادرت قرار نگیره

همه جای ایران سرای غم است...

عزیزم توقع داری تا نصف شب بیرون باشی، مادرت هم داخل آدم حسابت نکنه و نگرانت نشه؟

دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
اگه خیلی آروم و منطقی برای پدرت توضیح بدی،قطعا قبول میکنه. به نظرم باهاش برو بیرون یا زمانی که تو خ ...

مرسی از راهنماییت عزیزم  حتما

و منی که  همیشه و در همه عمرم حتی دوره دانشگاه و حتی وقتی با دوستام میرم بیرون قبل از اذان مغرب خونه هستم  البته کاملا با خواست خودم و بدون زنگ زدن تحت نظر گرفتن بقیه اعضا خانواده😐😐😐😐

نظری ب کار من کن ک ز دست رفت کارم،،،،،، به کسم مکن حواله ک بجز تو کس ندارم❤️🫂❤️

شاید تایم بیرون موندنت زیاده ،،خب ساعت اومدنت ب خونه رو بهشون بگو و اینک امکان داره چن ساعت بیرون باشی ،،من ب مادرت حق میدم ک نگران باشه

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
شاید تایم بیرون موندنت زیاده ،،خب ساعت اومدنت ب خونه رو بهشون بگو و اینک امکان داره چن ساعت بیرون با ...

امتحان میکنم عزیزم 

ولی اینو میدونم انقدر شبا بیرون میرم تا براشون عادی بشه .. دیگه لجم در اومد امشب 

چی بگم والا .. حالا اگه پسرشون باشه ..

مامان من واسه اون یکی ابجیم اینجوری نبود

دست میدادن دست هم و منو دق میدادن

یچی میگم فقط بخون

یبار بیرون بودم ابجیم زنگ زد که وای مامان نگرانه

زود بیا خونه حالش بد شده و مداااام زنگ

منم ترسیده بودم خدایا چیشده

بعد رنگ زد که آمبولانس اومده و فلان و ....

اومدم خونه دیدم هردو سالم تازه طلبکارگ بودن که کجا بودی و چرا دیر اومدی

یعنی دلم میخواست بمیرم 

و منی که  همیشه و در همه عمرم حتی دوره دانشگاه و حتی وقتی با دوستام میرم بیرون قبل از اذان مغرب ...

افرین به شما ...... مدال به شما تعلق میگیره دوست عزیز 🥇🥇🥇🥇 

خوبه بالا گفتم شرایط رندگی من با اکثر ادما فرق میکنه !! و مجبورم کل روزو درس بخونم یا دانشگاه باشم