2777
2789

هر دقت شب رفتم بیرون .. برام زنگ میزنه کجایی ؟؟ بابا خیلی عصبانیه زود بیا خونه .. ساعت ۹ شب .. جالب اینه که هروقت رفتم خونه دیدم پدر بدبختم خوابیده و مادرم پیاز داغشو زیاد کرده ... اما باز هم هررر سری همین کارو میکنه .‌. باورتون نمیشه اگه بگم تا چه حد استرس بهم وارد میشه ... به حدی که یه بار انقدر دستام میلرزید کلید بندازم جلوی دوستام که تو ماشین بودن .. گوشیم و کلی از وسایلم از دستم افتاد 

یا زنگ میزنه میگه گوشیو بده به دوستت!!!! یا چرا ساکته !! کحایی مگه؟ 

بعد داستان اینه که من تو عمرم دوست پسر و اینا نداشتم و هیچ خلافی نکردم .. اینطوری میکنه ‌‌.. هر بار ابرومو جلوی دوستام میبره .. مثلا داره ۲۱ سالم میشه ..

امشب هم از پشت پنجره داشت دید میزد کی منو رسونده 😑😑 فکر کنم دوستام دیدنش پشت پنجره .. خیلی اعصابم بهم ریخت 

لطفا نگین شب نرو بیرون ... شرایط من و دوستام طوریه که در طول روز باید درس بخونیم و به کارامون برسیم یا دانشگاهیم 🥲 

اگه کسی شرایطش مثله من بوده کمکی داره بهم بده؟ 

این منم ، پره آرزو 💪         این منم ، دنبال حال خوب 🤍             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون مامان منه😐 نمیدونی چه فیلمایی بازی میکرد پیرم کرد

اخ اخ 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ راه حلی پیدا کردی اخر ؟ 

نگم از استرسی که میکشم ..

حق داره کاملااااااا

ما در یک جامعه ی بسبار افسار گسیخته و کثیف زندگی میکنیم

و شما مادر نیستی ببینی وقتی بچت برات مهمه ، با تاریکیه هوا دلت آشوب میشه، طوری که هیچی جز بودن بچت کنارت آرومت نمیکنه

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  
اخ اخ 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ راه حلی پیدا کردی اخر ؟  نگم از استرسی که میکشم ..

نه والله هیچ راه حلی پیدا نشد

بدترم شد

الان یادش افتاده بگه اشتباه میکردم

ولی الکی میگه پاش،بیفته بازم همونه که بود

خب نگرانتونه هر وقت میخواستی دیر برسی خونه بهشون اطلاع بده رسیدی هم راجع به روزت و دوستات باهاش صحبت ...

بهش میگم .. حتی اس ام اس هم میدم .. الکی میگه بابا عصبانیههه بیاااا کجایییی 

با مورد اعتماد ترین دوستم بیرون بودم که خودشم دیده بودتش و قبولش داشت ... زنگ زده میگه گوشیو بده بهش ببینم با خودشیی😑

والا ما مردامونم هوا که تاریک میشه خونه ان 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔