من اجزای دیگه ای از جنین رو شنیده بودم که توی سونو اول ندیده بودن بعد از چند هفته رفتن سونو و دیده شد نکنه سونو گرافیست شما مهارت کافی نداشته یا دستگاهش خور نبوده، آخه وقتی قسمتی از معده دیده شده یعنی معده تشکیل شده و داره به تشکیل و رشدش ادامه میده راستی شما در چند هفتگی سونو کردی؟
باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیز دل ببین امیر تو ماه 6 معده اش دیده شد ماه 7 یک مشکلی پیش امد رفتم سونو دیده نمیشد خود سونوگرافیست گفت ناراحت نباش چون دفعه پیش دیدم احتمالا پسرت چیزی نخورده معلوم نشده گفت برو 3 روز دیگه بیا سونو کنم رفتم 3 روز بعد دید درسته و معده دیده شد گاهی بچه ها چیزی نمیخورن تو دل مامان و دیده نمیشه نترس عزیز
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
به من گفت معده رویت نشد باید یک ماه بعد سونو تکرار بشه.من دو هفته بعد تکرار کردم و باز معده دیده نشد..و فهمیدیم نقص مری داره.آترزی مری.که مجبور به سقط شدم. البته شنیدم مال بعضیا بار دوم دیده شده.و مشکلی نداشتن.